SEKTÖREL › Porsche'den yeni model yılı için yenilikler...

Porsche'den yeni model yılı için yenilikler...

11 Nisan 2017 / 17:01 Porsche yeni renk seçenekleri ve Carrera S modelleri için daha fazla güç sunuyor

Porsche'den yeni model yılı için yenilikler...

Porsche, yeni model yılında bazı yeniliklere imza atıyor. Tüm model serilerinin içi ve dışı için sunulan yeni renk seçeneklerinin yanı sıra, artık 911 S modellerini motor gücünde 30 bg artış sağlayan özel bir kitle sipariş etmek de mümkün. 

Porsche'nin sunduğu yeni iç ve dış renklerden biri şu an 911 ve 718 modelleri için geçerli olan Crayon. Orta seviye kumlamalı dört katlı Metalik Safran Sarısı renk seçeneği ise yalnızca 911’e özgü. Opsiyonel spor egzoz sistemi de artık parlak siyah egzoz çıkışı seçeneğine sahip. İç aksam renk seçenekleri de Siyah veya Grafit Mavisi/Crayon renklerinde Sport-Tex ekipmanı içerecek şekilde genişletilmiş. 911 Targa 4S Exclusive Design Edition ayrıca Aetna Mavisi ve içi Grafit Mavisi seçenekleri ile alınabiliyor. 911 Turbo S Exclusive serisi içinse müşteriler Metalik Altın Sarısı ve Siyah/Altın Sarısı iç donanım  seçebilecekler.        

İçinde bulunduğumuz model yılında Cayenne'in renk seçeneklerine de özel renkler olarak Metalik Purpurit ve Metalik Paladyum eklenmiş. Macan için deri iç kısımlar artık Siyah/Luxor Beji renklerinde tercih edilebiliyor. Panamera için sunulan yeni renk seçenekleri dışta Metalik Burgundy Kırmızısı ve Metalik Ristretto Kahvesi, iç deri aksamda ise Siyah/Luxor Beji.     

Porsche Exclusive, tüm yeni 911 Carrera S, 911 Carrera 4S ve 911 Targa 4S modellerinde, motor gücünü fabrika çıkışında 30 bg arttırarak 450 bg'ye çıkaran özel bir güçlendirme kiti seçeneği sunuyor. Söz konusu kit kapsamında dinamik motor bağlantılarını içeren Sport Chrono paketi, modifiye edilmiş bir fren soğutma sistemi ve iki merkezi egzoz çıkışından meydana gelen spor egzoz sistemi yer alıyor.

ÇOK OKUNANLAR