SEKTÖREL › Premium kiralamada önemli avantajlar...

Premium kiralamada önemli avantajlar...

27 Ağustos 2014 / 22:08 Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Turkcell Business Platinum güçlerini birleştirdi...

Premium kiralamada önemli avantajlar...

2012 yılında “Seçkin Otomobiller, Ayrıcalıklı Hizmet” sloganıyla yola çıkan Borusan Otomotiv Premium Kiralama, şirket sahipleri ve üst düzey yöneticilere ayrıcalıklı bir kiralama deneyimi vaat ediyor. Borusan Otomotiv Premium Kiralama, Turkcell ile gerçekleştirdiği işbirliği paralelinde ise sadece Turkcell Platinum Business abonelerine özel olarak, aşağıdaki ilave avantajları sunuyor:

•  12 ay ve üzeri kiralamalarda kiralama tutarı üzerinden 3000 TL indirim

•  TAV Havalimanları’nda sıra beklemeye ve otopark ücretine çözüm sunan hediye TAV Passport Kartı
•  Hediye kış lastiği
•  OPET’ten Otobil Entegrasyonu ile kolaylık ve ilave indirim 

Yukarıdaki olanaklar sadece Platinum Business Hat sahiplerine özel olarak tanımlanmış olup, başvurular. www.premiumkiralama.com adresinden veya 08502222299 no’lu telefona yapılabiliyor.

Premium Kiralama İmkanları Geçerli
BMW, MINI ve Land Rover otomobiller için yukarıda belirtilen tüm ayrıcalıkların yanı sıra; esnek kiralama süresi ve kilometre seçenekleri ve kişiye özel donanımlarda otomobil ürettirebilme imkanı da sunuluyor. 

Premium Kiralama Genel Müdürü Kağan Dağtekin, “Şirket sahiplerinin kendi kullandıkları otomobilleri kiralarken daha farklı beklentileri olduğunu gözlemliyoruz. Öncelikle üst düzey hizmet kalitesi ve esneklik en önemli kriterler. Turkcell ile Borusan Otomotiv markaları bu doğrultuda uyum sağlıyorlar.” diyerek Premium Kiralama’nın odaklandığı hizmet kalitesine vurgu yapıyor. 

ÇOK OKUNANLAR