YENİ MODELLER › Renault Fluence

Renault Fluence

04 Kasım 2012 / 17:10 Makyajlı Fluence, yeni yüzü ve motorlarıyla İstanbul Autoshow'da gün ışığına çıktı

Renault Fluence
İstanbul Autoshow'da yeni Clio ve ilk defa gösterilen yeni Symbol ile büyük bir ilgi gören Renault, ayrıca makyajlı Fluence'ı da ilk kez tanıtıyor. Ocak ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan makyajlı Fluence'ın yeni yüzü, geniş Renault logosu ve LED gündüz farlarıyla dikkat çekiyor. Fluence'ın kabini de bu makyajdan payını almış. Makyajla birlikte tüm versiyonlarda dijital gösterge standart olarak sunulurken, içeride yeni döşeme ve koltuklara da yer veriliyor.

CVT X-tronic şanzımana sahip 115 bg gücündeki 1.6 16V benzinli ve 130 bg gücünde 1.6 dCi turbodizelden oluşan iki yeni motor seçeneğine de sahip olan makyajlı Fluence, aynı zamanda yeni teknolojilere de sahip: Ön ve arka park sensörleri ve otomatik park frenin yanı sıra, internet bağlantısı, dokunmatik ekran ve sesli komutlar gibi sürüş ve kullanım kolaylığı sağlayan Renault R-Link multimedya sistemi ile Fluence artık bazı yeni teknolojiler de sunuyor.

Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilen makyajlı Fluence, Ocak 2013’de Türkiye’deki satışını takiben 55 farklı ülkede pazara sunulacak. Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi ile pazara sunulacak olan makyajlı Fluence'ın baz fiyatınınsa 39.900 TL olacağı açıklanıyor.

ÇOK OKUNANLAR