
Renault'dan sıfır faizli kredi fırsatları...
05 Kasım 2017 / 15:40 Renault, Kasım ayında sıfır faiz olanağı ve cazip fırsatlar sunuyor

Renault, Kasım ayında müşterilerine binek ve hafif ticari modellerinde sıfır faiz olanağı ve cazip fırsatlar sunuyor. Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kadjar, Captur ve Kangoo modellerinde 30.000TL kredi 12 ay ya da 12.000TL kredi 36 aya kadar sıfır faiz fırsatı yer alırken, daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise müşteriler, 48 aya kadar yüzde 0,99 sabit faiz oranından faydalanma imkanına sahip oluyorlar.
Renault, Megane Sedan (Joy 1.6 benzinli hariç) modellerinde 20.000TL kredi ve maksimum 12 aya kadar sıfır faiz fırsatı sunuyor. Daha fazla kredi ve vadelerde ise maksimum 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranı bulunuyor. Talisman, Symbol ve Koleos modellerinde ise 12.000TL kredi ve 12 aya kadar sıfır faiz seçeneği yer alırken, daha fazla kredi ve vadelerde maksimum 48 aya kadar yüzde 1,29 sabit faiz oranı mevcut.
Kasım ayında Clio HB 61.900 TL, Clio ST 75.600 TL, Megane HB 74.900 TL, Megane Sedan 73.000 TL, Kangoo 60.950 TL, Captur 89.950 TL, Kadjar 103.150 TL ve Talisman 140.200 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Renault’nun hafif ticari modellerinde de özel fırsatlar var. Master ve Trafic modellerinde 30.000 TL kredi, 18 ay yüzde sıfır faiz avantajının yanı sıra daha yüksek taleplerde 48 aya kadar yüzde 0,99 sabit faiz oranı mevcut. Finansman kampanyasına katılmak istemeyen müşterilere ise 2.000 TL’lik ek indirim sağlanıyor.
-
Neue Klasse i3 sahneye çıktı
BMW'nin ikinci "Neue Klasse" modeli olan tamamen elektrikli i3 tanıtıldı. İşte elektrikli 3'ün detayları...
-
DS 7 yeni neslinde elektrikleniyor
DS Automobiles, N°7 ile kompakt SUV segmentindeki varlığını güncelliyor
-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS