GÜNDEM › Rolls Royce artık Türkiye'de...

Rolls Royce artık Türkiye'de...

14 Kasım 2013 / 08:37 Rolls-Royce Türkiye bayiliği Wraith modelinin tanıtımı ile kutlandı!

Rolls Royce artık Türkiye'de...

Royal Motors, İstanbul'daki İngiliz Baş Konsolosluğunda verilen seçkin bir davetle açılışını kutladı. Etkinlik, Türkiye'de ilk kez tanıtılan, bugüne kadar üretilmiş en güçlü Rolls-Royce olan Wraith modelinin davetlilere sunulmasıyla başladı. 

İstanbul’daki İngiliz Başkonsolosluğunda markanın müşterileri ve dostlarından oluşan seçkin davetli topluluğuna verilen bir kokteyl ile Royal Motors’a bağlı Rolls-Royce Motor Cars İstanbul'un, yetkili satış noktası olarak açılışı da kutlandı. Bu seçkin etkinlikte meraklıları için bugüne kadar üretilmiş en güçlü Rolls-Royce, Wraith modeli de  Türkiye’de ilk defa davetlilere tanıtıldı. Etkinliğe iş dünyasının seçkin isimleri katıldı.

İstanbul’daki İngiliz Başkonsolos yardımcısı Sayed Shah; açılıştaki duygularını şöyle dile getirdi: "Rolls-Royce Motor Cars gibi Ingiltere'nin en prestijli markalarından birinin Turkiye'ye gelişinden ve Ingiltere Baskonsoloslugu olarak bu özel birlikteliğin kutlandığı davette ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Rolls-Royce Genel Müdürü Grant Wilson’un da bir konuşma yaptığı davette;  Türkiye’deki tek satış noktası olan Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’un sahibi Artuğ Aysal da davette şunları söyledi: “Bize bugün evinin kapılarını açan Sayın Başkonsolosumuza en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Rolls-Royce için fevkalade önemli olan bu iki kilometre taşının Türkiye’de böylesine harika ve seçkin bir mekanda kutlanması olağanüstü bir deneyim. Yeni bir Rolls-Royce tanıtımına çok sık tanık olmadığımız için bu vesile ile Wraith'i Türkiye’de ilk kez sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 

Çalışmaları halen devam etmekte olan Türkiye Rolls-Royce Motor’un  yeni showroom’u resmi olarak 2014 başında açılacak. 

 

ÇOK OKUNANLAR