GÜNDEM › Rolls-Royce için tarihi durum!

Rolls-Royce için tarihi durum!

12 Nisan 2016 / 20:29 Britanyalı üretici bir müşterisine üç araç teslimatı birden yapacak

Rolls-Royce için tarihi durum!

Rolls-Royce yakın zamanda Ghost ve Wraith modellerinin “şimdiye kadar üretilen en ekstrem versiyonlar” olan Black Badge (Siyah Armalı) versiyonlarını tanıtmıştı. Marka yetkilileri geçtiğimiz günlerde başka bir ekstrem durumu daha açıkladı. Yapılan açıklamada zengin bir müşterinin üç adet üstü açık Dawn’ı teslim alacağı duyuruldu. Haziran ayında gerçekleşecek olan bu durum ile birlikte Rolls-Royce Motor Cars Londra tarihinde ilk kez üç otomobili birden teslim etmiş olacak.

Markanın açıkladığı bir başka “ekstrem” durum ise bir müşterinin renk tercihi ile ilgili. Şu anda üretilmekte olan bir otomobilin kırmızı dış renge ve sakız pembesi iç renge sahip olduğunu duyuran Britanyalı üretici, söz konusu otomobilin sahibinin renklerin doğru olabilmesini sağlamak için bir t-shirt bile getirdiğini duyurdu.

Rolls-Royce otomobil teslimatının yaklaşık üç saat süren “özel bir etkinlik” olduğunun altını çiziyor. Bu özel etkinlikte otomobil sahibine yeni otomobilinin bütün özellikleri detaylı bir şekilde anlatılıyor. Yeni Rolls-Royce sahibi ayrıca sadece kendi otomobiline özel bir hediyeye de kavuşuyor. Britanyalı üretici otomobilin yeni sahibinin karşısına çıkmadan önce hazırlanmasının ise beş saat sürdüğünü söyleyerek bu durumun gerçekten ne kadar özel olduğunu vurguluyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR