SEKTÖREL › Rolls-Royce, Royal Motors ile Türkiye'de...

Rolls-Royce, Royal Motors ile Türkiye'de...

16 Şubat 2014 / 21:50 İngiliz ultra lüks otomobil markası Rolls-Royce, İstanbul'daki ilk showroom'unu Kuruçeşme'de açtı

Rolls-Royce, Royal Motors ile Türkiye'de...

2013'te 110 yıllık geçmişindeki en yüksek yıllık satış rakamlarına ulaşan Rolls-Royce, Türkiye'deki ilk showroom'unu İstanbul Kuruçeşme'de açtı. Distribütörlüğü Royal Motors tarafından yürütülen ultra lüks markanın altı farklı modeli bulunuyor. Ürün gamı Ghost, Ghost Extended Wheelbase, Phantom, Phantom Extended Wheelbase, Phantom Drophead Coupe, Phantom Coupe ve Wraith modellerinden oluşan Rolls-Royce, 2014 yılı içerisinde ülkemizde 15 ile 20 adet arasında otomobil satışı gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Açılış davetinde bir konuşma yapan Rolls-Royce Motor Cars'ın Satış ve Pazarlama Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi olan Jolyon Nash, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Karadeniz'in Marmara Denizi ile buluştuğu, Avrupa ve Asya'nın tam ortasında yer alan konumuyla bu galerinin lüksün doruk noktasına ev sahipliği yapmak için mükemmel bir yer olduğu kanaatindeyim. İstanbul Boğazı'nın hemen yanında yer alışımız, Rolls-Royce'un Türkiye'deki müşterileri için yeni bir devrin başlangıcını simgeliyor. Lüks sektöründeki zengin deneyimleriyle Artuğ Aysal ve ekibi, İstanbul'un ve ötesindeki yerlerin lüks dünyasına büyük bir ivme kazandıracaktır.”

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul'un sahibi ve Royal Motors'un başkanı Artuğ Aysal, "32 yıllık otomotiv geçmişim boyunca bu anın gerçekleşmesini bekledim. Yetkili bir Rolls-Royce bayisi olabilmek, benim için çocukluk hayalimin gerçek olması demektir. Marka, herkesten farklı bir çizgide başarı ve lüksü temsil ediyor. Yeniliğin Ruhu'nu Türkiye'de temsil etmekten heyecanlıyız. Yeni tesislere yapılan yatırımlar, Rolls-Royce ile uzun vadeli ve sürdürülebilir bir iş ortaklığına olan güvenimizi desteklemektedir." şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR