GÜNDEM › Schumi sonunda evine dönüyor

Schumi sonunda evine dönüyor

11 Eylül 2014 / 22:19 Almanya basınında çıkan haberler Formula 1 efsanesinin bu yılın sonuna doğru evine dönebileceğini söylüyor

Schumi sonunda evine dönüyor

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında geçirdiği kayak kazasının üzerinden yaklaşık dokuz ay geçmesinin ardından Michael Schumacher’in artık evine döneceği söyleniyor. Alman haftalık dergi Bunte, Schumacher’in rehabilitasyon kliniğindeki kişileri kaynak göstererek F1 efsanesinin bu yılın sonuna doğru Cenevre’deki malikanesine geri döneceğini yazdı.

Geçtiğimiz hafta eski Ferrari ve Mercedes pilotunun menajeri Sabine Kehm ise bu dönüşün sinyallerini, “Schumacher’in geçirdiği ciddi yaralanmalara rağmen, son ay ve haftalarda durumda ilerleme kaydedildi. Ancak önümüzde hâlâ uzun ve zorlu bir yol var.” sözleriyle vermişti, ancak bu taşınma durumunun sebebinin “Schumacher’in sağlık durumundaki büyük ilerleme” olmadığını söylemişti.

Bunte’nin haberinde 45 yaşındaki Schumacher’in “motor, dil ve hafıza becerileri tam olarak geri gelmediği için hâlâ gün içinde sürekli desteğe ihtiyaç duyduğunu” da belirtiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

Foto Galeri Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR