YENİ MODELLER › SEAT Ateca’nın Türkiye fiyatları açıklandı!

SEAT Ateca’nın Türkiye fiyatları açıklandı!

16 Ekim 2016 / 10:02 SEAT yeni modelinde baz motor olarak 115 bg’lik 1-litre hacimli üç silindirli turbo üniteye yer verecek

SEAT Ateca’nın Türkiye fiyatları açıklandı!

SEAT’ın merakla beklenen SUV modeli Ateca’nın ülkemizde satışa sunulacağı fiyatlar belli oldu. Baz motor seçeneği olarak Volkswagen Grubu’nun tanıdık 1-litre hacimli üç silindirli turbo benzinli motoruna sahip olacak olan Ateca, bu motorundan 115 bg güç ve 200 Nm tork elde edecek. 1-litre hacimli TSI üniteye sahip baz donanımlı Ateca’nın fiyatını 84.000 TL olarak açıklayan SEAT Türkiye, yeni modelini ülkemizde bu motorunun yanı sıra VW Grubu’nun tanıdık 1.4-litre hacimli TSI turbo benzinli ve 1.6-litre hacimli TDI turbo dizel motor seçenekleri ile de sunacak.

1.4-litre hacimli, aktif silindir kapatma (ACT) teknolojisine sahip 150 bg gücündeki turbo benzinli motorunu ilk etapta DSG çift kavramalı otomatik şanzıman ile birlikte sunacak olan SEAT Türkiye bu versiyonun başlangıç fiyatını 118.000 TL olarak açıklıyor. Standart olarak manuel şanzıman ile birlikte sunulacak olan 1.6-litre hacimli TDI dizel motora sahip bir Ateca sahibi olmak isteyen otomobil tutkunları ise minimum 103.000 TL’yi gözden çıkarması gerekecek.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR