KAMPANYALAR › SEAT, Ibiza modellerinde özel avantajlar sunuyor

SEAT, Ibiza modellerinde özel avantajlar sunuyor

14 Mart 2016 / 18:46 SEAT, Ibiza ailesinde fiyatlar Mart ayına özel olarak 39.900 TL’den başlıyor

SEAT, Ibiza modellerinde özel avantajlar sunuyor

SEAT, inovatif teknolojileri, kişiselleştirme seçenekleri, güvenlik sistemleri, yeni bağlantı ve bilgi-eğlence sistemleriyle donatılmış Ibiza ürün gamında Mart ayına özel avantajlı fiyatlar sunuyor. Bu aya özel olarak sunulan avantajlı fiyat uygulamasında, Reference donanım seviyesindeki 1-litre hacimli 75 bg’lik atmosferik benzinli motora sahip Ibiza 39.900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satışta yer alıyor. Yokuş kalkış desteği, hız sabitleme fonksiyonu, yorgunluk tespit sistemi, gündüz sürüş farı ve ön hava yastıklarının standart olarak sunulduğu Reference donanımda, isteğe bağlı olarak kış paketi, alüminyum alaşımlı jantlar ve beş inçlik renkli dokunmatik ekrana sahip infotainment sistemi de eklenebiliyor.

DSG çift kavramalı şanzıman ile eşlenmiş 110 bg güç ve 200 Nm tork üreten tamamen yeni 1-litre litre hacme sahip üç silindirli EcoTSI motora sahip Ibiza’lar  4.4 lt/100km’lik yakıt tüketimi ve 102 gr/km’lik CO2 salınımı değerleriyle dikkat çekiyor. Style donanım seviyesinde sunulan beş kapılı bu model, 53.900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatla alınabiliyor.

SEAT Ibiza ailesinin kullanışlı bagaj hacmi, pratikliği ve geniş ve konforlu iç mekanıyla öne çıkan üyesi Ibiza ST de SEAT’ın Mart ayı kampanyası süresince avantajlı fiyatlarla sunuluyor. 90 bg güce sahip 1.2-litrelik TSI motoruna sahip olan bu otomobil 48.200 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla SEAT showroom’larında yeni sahiplerini bekliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR