
SEAT, Ibiza modellerinde özel avantajlar sunuyor
14 Mart 2016 / 18:46 SEAT, Ibiza ailesinde fiyatlar Mart ayına özel olarak 39.900 TL’den başlıyor

SEAT, inovatif teknolojileri, kişiselleştirme seçenekleri, güvenlik sistemleri, yeni bağlantı ve bilgi-eğlence sistemleriyle donatılmış Ibiza ürün gamında Mart ayına özel avantajlı fiyatlar sunuyor. Bu aya özel olarak sunulan avantajlı fiyat uygulamasında, Reference donanım seviyesindeki 1-litre hacimli 75 bg’lik atmosferik benzinli motora sahip Ibiza 39.900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satışta yer alıyor. Yokuş kalkış desteği, hız sabitleme fonksiyonu, yorgunluk tespit sistemi, gündüz sürüş farı ve ön hava yastıklarının standart olarak sunulduğu Reference donanımda, isteğe bağlı olarak kış paketi, alüminyum alaşımlı jantlar ve beş inçlik renkli dokunmatik ekrana sahip infotainment sistemi de eklenebiliyor.
DSG çift kavramalı şanzıman ile eşlenmiş 110 bg güç ve 200 Nm tork üreten tamamen yeni 1-litre litre hacme sahip üç silindirli EcoTSI motora sahip Ibiza’lar 4.4 lt/100km’lik yakıt tüketimi ve 102 gr/km’lik CO2 salınımı değerleriyle dikkat çekiyor. Style donanım seviyesinde sunulan beş kapılı bu model, 53.900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatla alınabiliyor.
SEAT Ibiza ailesinin kullanışlı bagaj hacmi, pratikliği ve geniş ve konforlu iç mekanıyla öne çıkan üyesi Ibiza ST de SEAT’ın Mart ayı kampanyası süresince avantajlı fiyatlarla sunuluyor. 90 bg güce sahip 1.2-litrelik TSI motoruna sahip olan bu otomobil 48.200 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla SEAT showroom’larında yeni sahiplerini bekliyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
BYD yeni enerjili araç satışında lider oldu
BYD, 2025 yılında 4,6 milyonun üzerinde yeni enerjili araç satışı gerçekleştirerek liderliğe yükseldi
-
Togg’un kullanıcı sayısı 2025’te 88 bini geçti
Togg, 2025 yılında 39.020 adet araç teslimatıyla toplam kullanıcı sayısını 88 binin üzerine taşıdı
-
ID. Polo fiziksel kumandalarla gelecek
VW, tamamen elektrikli ID. Polo’nun iç mekânını tanıtarak yeni nesil kokpit mimarisini paylaştı
-
Luca Serafini’den modern Testarossa yorumu
Tasarımcı Luca Serafini'nin Ferrari Testarossa’dan ilham alan dijital konsepti beğeni topladı
-
ODMD Gladyatör Ödülleri sahiplerini buldu
ODMD Satış ve İletişim Ödülleri’nin on altıncısı heyecanlı bir törene sahne oldu
-
"Daha büyük hedeflere ulaşabileceğimizi biliyoruz"
ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, gerçekleşen sonuçlar ve beklentiler doğrultusunda otomotiv pazarını değerlendirdi
-
BYD Türkiye, ODMD Gladyatörler 2025 töreninde 3 ödül birden kazandı
BYD Türkiye, ODMD Satış ve İletişim Ödülleri – 2025 Gladyatörleri” töreninde 3 ödül birden alarak geceye damga vurdu
-
Toyota 2025'te satışlarını %51 artırdı
Toyota, 2025 yılında gerçekleştirdiği 92.381 adetlik satışla Türkiye’de yeni bir rekora daha imza attı
-
Elektrikli otomobil satışlarında büyük sıçrama
Otomotiv pazarında rekorların kırıldığı 2025 yılında elektrikli otomobil satışları da %81 artış gösterdi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS