KAMPANYALAR › SEAT’tan Ibiza ve Leon’a özel Haziran kampanyası…

SEAT’tan Ibiza ve Leon’a özel Haziran kampanyası…

09 Haziran 2016 / 21:12 SEAT’ın beğenilen modelleri Ibiza ve Leon, kampanya dahilinde avantajlı fiyatlarla satışta yer alıyor

SEAT’tan Ibiza ve Leon’a özel Haziran kampanyası…

Genç ve dinamik tasarımının yanı sıra verimli motor seçenekleri ile de dikkat çeken SEAT Ibiza’nın Reference donanım seviyesindeki 75 bg’lik 1-litre hacimli benzinli atmorsferik motora sahip versiyonu Haziran ayında 38.900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor. SEAT’ın yazın ilk ayına özel olarak hazırladığı kampanyada, tamamen yeni geliştirilen 1-litre EcoTSI DSG’ye de avantajlı fiyatlarla ulaşmak mümkün. 110 bg güç ve 200 Nm’lik tork üreten üç silindirli turbo benzinli motor Start & Stop özelliği sayesinde 100 km’de ortalama 4.4 lt’lik yakıt tüketimi ve km’de 102 g’lık CO2 salınım değeriyle dikkat çekiyor. Göz alıcı tasarımı, bilgi-eğlence sistemleri ve dikkat çekici renk paketleriyle Style donanım seviyesinde sunulan hatchback gövdeli SEAT Ibiza kampanya süresince, 53.900 TL’lik tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek 1.500 TL’ye varan tavsiye edilen indirimlerle alınabiliyor.

SEAT’ın avantajlı fiyatlarla sunduğu bir diğer modeli ise markanın en çok tercih edilen modeli unvanına sahip olan Leon. Style donanım seviyesinde, manuel şanzımanlı 110 bg’lik 1.6-litre turbo dizel motor seçeneğinde, 69.900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek olarak 3.000 TL’ye varan tavsiye edilen indirim imkanı da sunuluyor. Kampanyada, Style donanım seviyesinde, DSG şanzımana sahip Leon ST 1.6 TDI 110 bg S&S modeli ise 6.000 TL’ye varan tavsiye edilen indirimlerle satın alınabiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR