SEKTÖREL › Seat'tan yeni bir kasko hizmeti

Seat'tan yeni bir kasko hizmeti

12 Ağustos 2011 / 17:00 Seat, Allianz ve Vdf ile işbirliğiyle, Seat kullanıcılarına özel bir kasko hizmeti geliştirdi

Seat'tan yeni bir kasko hizmeti

Doğuş Otomotiv–SEAT tarafından başlatılan 'SEAT Kasko', her türlü hasar onarımının Seat yetkili servisleri çatısı altında ve orijinal parça kullanılarak, konusunda uzman teknisyenler tarafından yapılmasına imkan veriyor. 1 Ağustos’tan itibaren hizmete giren SEAT Kasko poliçeleriyle, araç sahiplerinin servislerde sunulan birçok avantajdan yararlanacağı ve hasar onarımını yetkili servislerden aldıkları için araçlarının 2. El değerlerini de koruyabilecekleri açıklanıyor. 2001 ve sonrası modelleri kapsayan SEAT Kasko, SEAT yetkili satıcı/servisleri ve Allianz Sigorta acentelerinde satışa sunuluyor. Bu özel poliçenin avantajları ise şöyle sıralanıyor:

-Cam dahil, hasar onarımları anlaşmalı SEAT yetkili servislerinde, orijinal parça kullanılarak uzmanlar tarafından onarılır ve eksiksiz şekilde ödenir.

-Cam değişimi yılda bir defa hasarsızlık indirimini etkilemeksizin ücretsiz yapılır.

-1.000 TL’ye kadar olan hasarlar eksper beklemeksizin SEAT Yetkili servis güvencesinde yapılır.

-Araç anahtarının çalınması veya kaybı durumunda oluşan hasarlar 1.000 TL’ye kadar teminat altındadır.

-Yetkili olmayan kişilerce çekilme, sigara yanığı ve poliçe kitapçığında belirtilen daha birçok riski SEAT Kasko ile güvence altındadır.

-Hasarlı aracın servis teslimini takiben 24 saat içerisinde onarım olmazsa öncelikli SEAT olmak üzere araç temini yapılır.

-Hasar olduğunda, lastik patladığında veya benzin bittiğinde Allianz Yardım Hizmeti yol yardım hizmeti sunmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR