SEKTÖREL › Shell çalışanlarının Ferrari keyfi!

Shell çalışanlarının Ferrari keyfi!

06 Mayıs 2012 / 00:39 Shell'in 20 çalışanı Hezarfen Havaalanı'nda Ferrari F430 kullanma şansı yakaladı

Shell çalışanlarının Ferrari keyfi!
Shell & Turcas, çalışan bağlılığı ve memnuniyetini artırmak için yaptığı şirket içi aktivitelere, Ferrari deneyimini de ekledi. Yeni ürün ve hizmetlerinin tanıtımını öncelikle çalışanlarıyla paylaşmayı ilke edinen Shell, bu uygulamalarla hem çalışanlarının bilgisini ve motivasyonunu geliştiriyor hem de bu yenilikleri sahiplenmelerini teşvik ediyor.  

Shell Helix motor yağlarının global reklam kampanyasının 16 Nisan tarihinde başlayan Türkiye ayağında, Shell çalışanları arasında özel bir çekiliş düzenlendi. 20 şanslı Shell çalışanı, Shell Helix’in “Süper Arabalar” temalı yeni reklam filminde etkileyici görüntülerle yer alan Ferrari'lerle sürüş keyfi hakkı kazandı. Şanslı Shell & Turcas çalışanları Hezarfen Havaalanı'nda düzenlenen etkinlik ile  Ferrari F430'un direksiyonuna geçtiler.

Süper otomobiller, mükemmel görüntüler
Her sürücünün, dünyadaki en iyi otomobili kullanıyormuş gibi hissetmeyi hak ettiğine inanan Shell Helix’in, “Shell Helix ile her araba süperdir” sloganını yansıtan yeni reklam filmi, etkileyici görüntüleriyle izleyenleri büyülüyor. Film, Shell ve Ferrari arasında uzun yıllardır süren teknik işbirliğini ve bu işbirliğinden güç alan Shell Helix’in üstün performansını yansıtıyor. Üç kıtaya yayılan büyük bir organizasyonla gerçekleştirilen reklam filminde Shell Helix kullanılan araçlar, üstün teknoloji ve tasarımı ile hayalleri süsleyen Ferrari otomobillere dönüşüyor. Yapım ekibi dünyayı dolaşarak nefes kesici bölgelerde çekim yaptı. Ekip çekimler sırasında dünyanın en kalabalık şehirlerindeki bazı yolları trafiğe kapatmak için yerel yetkililerle işbirliği yaptı ve Moskova'da -18 °C, Rio’da ise 35 °C gibi aşırı soğuk ve sıcak hava koşullarında çalışmanın da dâhil olduğu çeşitli zorluklarla mücadele etti.

ÇOK OKUNANLAR