SEKTÖREL › Shell ile BMW Arasında yeni işbirliği

Shell ile BMW Arasında yeni işbirliği

13 Kasım 2015 / 12:10 Shell, BMW AG ile sürdürmekte olduğu işbirliğinin kapsamını geliştirdi

Shell ile BMW Arasında yeni işbirliği

Orijinal BMW motor yağının ve satış sonrası motor yağlarının BMW Grup tarafından tavsiye edilen küresel tedarikçisi olan Shell, Alman otomotiv deviyle sürdürmekte olduğu işbirliğini, motor sporlarını ve BMW’nin yüksek performans modeli olan M Serisi otomobillerini de kapsayacak şekilde genişletiyor. Buna göre BMW Motorsporları takımı artık, Shell’in yüksek performanslı motor yağları Shell Helix Ultra ve Pennzoil Platinum’u kullanacak. Hayati önem taşıyan motor parçalarını etkin bir şekilde temizlemek ve korumak üzere tasarlanmış olan Shell V-Power ise BMW M Serisi otomobillerinin tavsiye edilen yakıtı olacak.

Shell ile BMW Motorsporları takımı arasında motor yağları konusunda kurulan işbirliği, dünyanın önde gelen binek otomobil yarışlarından “Deutsche Tourenwagen Masters (DTM)”, “TUDOR United SportsCar Şampiyonası (USCC)” ve “Nürburgring-Nordschleife 24 Saat yarışları (Almanya)” da dâhil olmak üzere Avusturya, Kanada, Almanya, Hollanda, Rusya ve ABD’deki yarışmaları kapsıyor.

Shell & Turcas Petrol A.Ş CEO ve Perakende Satışlar Genel Müdürü Felix Faber yeni işbirliği hakkında, “Shell’in dünyada BMW Grubu ile işbirliğini derinleştirmesi çok gurur verici. Shell dünyada, Shell & Turcas Petrol de Türkiye’de önde gelen otomotiv üreticileri ve distribütörleriyle başlattıkları işbirlikleri ile otomotiv sektöründe tercih edilen bir iş ortağı olduğunu ispatlıyor. Amacımız, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren üretici ve distribütörlerin gelecekteki ihtiyaçları için şimdiden yenilikçi çözümler geliştirmek” dedi.

ÇOK OKUNANLAR