SEKTÖREL › Shell, Vodafone İstanbul Maratonu’nda AÇEV’i destekleyen en büyük kurum takımı oldu

Shell, Vodafone İstanbul Maratonu’nda AÇEV’i destekleyen en büyük kurum takımı oldu

17 Kasım 2014 / 21:39 Shell Türkiye, bu yıl 36.’sı düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’na 115 çalışanı ile katılım sağladı

Shell, Vodafone İstanbul Maratonu’nda AÇEV’i destekleyen en büyük kurum takımı oldu

Shell Türkiye, 16 Kasım 2014 Pazar günü düzenlenen 36. Vodafone İstanbul Maratonu’na, 115 çalışanı ile katıldı. Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) kadın eğitimi çalışmalarına destek veren Shell takımı, vakfa destek olan diğer kurumlar arasında açık ara ile en yüksek koşucu sayısına sahip.

Shell koşu ekibi, Pazar sabahı saat 09:00’da başlayan 10 km koşusunda ter dökerek AÇEV kadın okuryazarlığını arttırmaya yönelik çalışmalarına katkıda bulundu.

Shell’in koşu ekibi, maratona katılarak AÇEV’in “Sen de Bu Hayalin Peşinden Koş” projesine destek sağlayarak 36. Vodafone İstanbul Maratonu’ndaki varlığını toplumsal değere dönüştürdü. Bu destek kapsamında, Shell Türkiye her koşu ekibi üyesi için “Sen de Bu Hayalin Peşinde Koş” projesine bağışta bulundu. Shell’in koşucuları da projeye ek destek sağlamak için yakın çevrelerini bağış yapmaya çağırdı.

Shell Türkiye, geçtiğimiz yıl düzenlenen 35. Vodafone İstanbul Maratonu’na da katılarak, AÇEV’in ‘Kadınlar Koşar Adım Yaşama’ projesine katkı sağlamıştı.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR