İLK BAKIŞ › Skoda Fabia Combi Mayıs’ta geliyor!

Skoda Fabia Combi Mayıs’ta geliyor!

27 Ocak 2015 / 20:04 Yeni Fabia’nın station wagon versiyonu Fabia Combi 530 litrelik bagaj hacmiyle dikkat çekiyor

Skoda Fabia Combi Mayıs’ta geliyor!

2000 yılından bu yana tüm dünyada 1.1 milyon adetten fazla satışa ulaşarak başarısını kanıtlayan Skoda Fabia Combi, üçüncü nesliyle bunu bir adım öteye taşımayı hedefliyor. Geniş hacim ve fonksiyonelliğinin yanında şık tasarımı ve teknolojik donanımlarıyla dikkat çeken yeni jenerasyon Fabia Combi, Çek üreticinin en iyi değerlerini üzerinde barındıracak şekilde geliştirilmiş.

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde tanıtılan hatchback gövdeli yeni jenerasyon Fabia’nın ardından tanıtılan yeni otomobil, çift yumurta ikizi gibi Skoda’nın VisionC konseptinden esinlenerek tasarlanmış. Yolcularına selefine göre 21 mm daha geniş ve 8 mm daha uzun bir iç mekan sunan Fabia Combi’nin bagaj hacmi de otomobilin bir önceki jenerasyonuna göre 25 litre artarak arka koltuklar yerindeyken 530 litreye, arka koltuklar yatırıldığında ise 1395 litreye ulaşmış.

Skoda Fabia Combi iç hacmindeki artışın yanı sıra, kesintisiz iletişim sağlayacak yeni bir eğlence sistemiyle sunuluyor. Tüketiciler yeni kullanışlı otomobil ile birlikte, aralarında Amundsen radyo navigasyon sisteminin de bulunduğu dört farklı eğlence ve bilgi sisteminden birini seçebilecek. Bolero ve Amundsen eğlence sistemlerinde sunulan “MirrorLink” teknolojisi sayesinde yeni Fabia Combi, akıllı telefonlara bağlanabiliyor ve sürücülerin telefonlarındaki bazı uygulamaları ekranda görmesine ve kullanmasına olanak sağlıyor. Bu özellik yakın zamanda Apple CarPlay ve Android Auto sayesinde ile de uyumlu olacak.

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Şenyücel, yeni Fabia Combi’nin önümüzdeki Mayıs ayında ülkemizde satışa sunulacağını açıklıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR