SEKTÖREL › Skoda göreve hazır...

Skoda göreve hazır...

05 Eylül 2011 / 21:03 Skoda’nın kompakt sedan konsepti 'Mission L'nin tanıtımı Frankfurt fuarında gerçekleştirilecek

Skoda göreve hazır...
Skoda, Avrupa ve büyüyen pazarlar olarak gösterilen Rusya, Hindistan ve Çin’deki müşterilerinin talepleri doğrultusunda, kompakt sedan türünde bir otomobil geliştiriyor. Dünya prömiyeri  2012 Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilecek olan bu otomobil hakkında ipuçları taşıyan “Mission L” adındaki Skoda konseptiyse ilk kez Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak. Skoda, 5 yolcu kapasitesine, geniş bir iç hacime ve bagaja sahip olduğunu açıkladığı Mission L'nin sedan bir araçtan olan tüm beklentilere fazlasıyla cevap verebileceğini iddia ediyor. 

Mission L konsepti ile yeni modelinin dizaynı ve donanımıyla ilgili ilk bilgileri paylaşacak olan Skoda bu otomobilin, otomotiv dünyasında yeni bir segmentin oluşmasına da öncülük edeceğini belirtiyor. 12 aylık bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkan Mission L’nin, Skoda’nın 2018 yılı için belirlediği 1.5 milyon adetlik satış hedefine de büyük katkı yapması bekleniyor.
 
Octavia ve Fabia arasında yer alan boyutlarıyla yeni bir segment oluşturacağı söylenen yeni Skoda'nın, müşterilerine iç hacim, yolcu kapasitesi, geniş bagaj alanının yanısıra en iyi fiyat-kalite dengesini de sunacağı belirtiliyor.
 

ÇOK OKUNANLAR