KONSEPT › Skoda Mission L Concept

Skoda Mission L Concept

13 Eylül 2011 / 22:20 Skoda'nın büyüme planlarında önemli bir yere sahip olan Mission L konsepti, markanın 6. modeline kaynaklık edecek

Skoda Mission L Concept
Skoda, 2018 büyüme hedefleri paralelinde küresel pazarda 1.5 milyon satış hedefine ulaşmak için model yelpazesini genişletmeye ve yenilemeye devam ediyor. Bu strateji doğrultusunda Skoda, 6'ncı model serisi olacak kompakt sedan modelinin üretime yakın çizgilerini gözler önüne seren Mission L’nin dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Yeni kompakt sedan, 2012’de  Avrupa, Rusya ve Çin’de piyasaya sürülecek olan 6. model olma özelliğini taşıyor.

Mission L'de markanın kanatlı ok amblemi, kaputun ön kısmına hakim bağımsız bir parça olarak monte edilmiş. Dikey katmanlardan oluşan radyatör ızgarası ise krom kaplı çerçeve içerisine yerleştirilmiş. Aracın dört yapraklı yonca kalıbına göre düzenlenmiş olan farları ve sis lambaları özellikle alacakaranlıkta dikkat çekiyor. Ana farların alt kısmındaki ince çizgili entegre flaşörlerin ve gündüz farlarının kristal yapılarının, Çek cam ustalarının mükemmel işçiliğinden ileri gelen keskin çizgilere dayandığı söyleniyor. Bu motife, aynı zamanda aracın gövdesinde ve iç kısmında da yer verilmiş. Konsept aracın iç kısmı koyu renkli panoramik cam tavanla örtülü.

ÇOK OKUNANLAR