SEKTÖREL › Skoda Octavia ödüle doymuyor...

Skoda Octavia ödüle doymuyor...

06 Şubat 2015 / 21:46 Çek üreticinin kalbi olarak konumlandırılan Octavia, 2013’ten bu yana 44 ödül kazanmayı başardı

Skoda Octavia ödüle doymuyor...

Dünya çapında önemli başarılar yakalayan ve pratik özelliklerinin yanı sıra çekici tasarımıyla beğeni toplayan Skoda Octavia, kazandığı ödüllerle başarısını taçlandırmaya devam ediyor. Dünya çapında 500.000 adet satış rakamını aşan üçüncü jenerasyon Octavia, 2014 satışlarını %8,1 oranında artırdı. Modelin Avrupa satışları ise 2014’te %22,5 artış gösterdi.

Octavia, kazandığı ulusal ve uluslararası 44 ödülle birlikte dünya çapında başarısını gözler önüne serdi. Octavia’nın;  Sedan, Combi, RS ve 4x4 versiyonları gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Pratik, konforlu ve çevre dostu özellikleri otomobilin, sınıfında farklı bir noktayı hedeflemesinde yardımcı oluyor.

Piyasaya çıktığından bu yana ulusal ve uluslararası alanda 44 ödül toplayan Octavia, sınıfının en çok ödül kazanan modellerinden bir tanesi. Otomobilin aldığı ödüller arasında Almanya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Rusya ve hatta Avustralya’dan gelen ödüller yer alıyor. Octavia son dönemde de  “Yılın Çevreci Otomobili, AMS Yılın Otomobili, Slovenya Yılın Otomobili, Yılın 4x4’ü, Belçika Yılın Aile Otomobili, Almanya Yılın Filo Ödülü, Red Dot Tasarım Ödülleri’nde Mansiyon Ödülü, Yılın Sedanı, Polonya Kadınların Aile Otomobili Ödülü, Hindistan’da En iyi Premium Sedan Ödülü“ nü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR