GÜNDEM › Skoda, Türkiye’de yer alan ilk Hasar Onarım Merkezi’ni açtı

Skoda, Türkiye’de yer alan ilk Hasar Onarım Merkezi’ni açtı

03 Haziran 2016 / 00:34 Çek üreticinin yeni merkezi İstanbul’da Çakıroğlu Otomotiv’de yer alıyor

Skoda, Türkiye’de yer alan ilk Hasar Onarım Merkezi’ni açtı

Skoda, İstanbul'da Çakıroğlu Otomotiv'de faaliyete geçirdiği Yeni Hasar Onarım Merkezi'yle kazaların ardından otomobillerin onarımını en güvenli ve en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Bu merkezde ileri düzeyde eğitilmiş personel ve yüksek kalitedeki ekipmanlarla birlikte üretici standartlarında onarım hizmeti sunuyor.

Güvenlik konusuna büyük bir hassasiyetle yaklaşan Çek üretici, Türkiye'deki ilk Hasar Onarım Merkezi'ni hayata geçirerek kazaların ardından kullanıcılarının sorun yaşamasının önüne geçmeyi hedeflerken, otomobillerini adeta ilk günkü haline getirmeyi vaat ediyor.

Hasar sürecinin başından sonuna kadar, müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunan merkezin bu hizmeti kullanıcıların can güvenliğini de direkt olarak etkiliyor. Kaza sonrası servisle yapılacak olan ilk temastan aracın tam ve eksiksiz bir şekilde teslimine kadar onarım sürecinin her aşamasında, işinde uzman personelle aracın onarımı gerçekleştiriliyor. Böylece doğru onarım yöntemleriyle ve orijinal Skoda yedek parça güvencesiyle araçlar kazadan önceki haline geri dönüyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR