SEKTÖREL › Skoda'da Rapid atağı

Skoda'da Rapid atağı

28 Nisan 2012 / 02:04 Skoda, 6 ayda bir yeni model sunma çalışmaları çerçevesinde 'Rapid' adını verdiği yeni modelinin seri üretimine başlıyor

Skoda'da Rapid atağı
Skoda’nın 2018 büyüme stratejisi kapsamında her 6 ayda bir yeni model üretme çalışmalarının 2012 yılındaki ikinci modeli Rapid’in duyurusu Pekin Otomobil Fuarı'nda yapıldı. Avrupa'da yılın son çeyreğinde satışa sunulacak olan Rapid, tanıtımı daha önce gerçekleştirilen MissionL konseptinin üzerine geliştirildi.

Rapid modeli için Skoda CEO’su Winfried Vahland ‘‘Büyüme stratejimizin bir parçası olarak Skoda, kurumsal tarihinin en büyük model atağını başlattı ve gelecek yıllarda da her altı ayda piyasaya yeni bir model sürmeyi planlıyoruz. Yeni modellerimiz, uluslararası pazarlarda bizim için güçlü bir rüzgar sağlayacaktır“ açıklamasında bulundu.

Skoda, otomotiv sektöründe gün geçtikçe ilgi gören ve büyüyen Fabia ve Octavia arası segmentte yer alan Rapid modelinin iç tasarım ve donanımı konusunda üretim aşamasında, halktan nasıl bir otomobil istediklerine dair görüşler alarak, talepleri maksimum oranlarda karşılayacak bir model oluşturdu.
 
Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Mahmut Kadirbeyoğlu Rapid ile toplam pazarın yüzde 12’sine hitap eden bir segmente gireceklerini belirterek ‘‘Rapid ile B Sedan segmentine giriyoruz. Böylelikle hitap ettiğimiz oranı yüzde %90‘a çıkartmış oluyoruz. 2015 yılı için hedeflediğimiz yüzde 3’lük pazar payına ulaşma hedefimizde Rapid, bizim için önemli bir model olacaktır“ dedi.

ÇOK OKUNANLAR