
Skoda’dan Nisan ayına özel Superb kampanya!
07 Nisan 2015 / 13:38 Skoda, Nisan ayı boyunca yeni otomobil satın almak isteyen kullanıcıları uygun fırsatlarla yetkili satıcılarına bekliyor

Çek üreticinin amiral gemisi Superb, öne çıkan Nisan fırsatlarıyla birlikte lükse ulaşmayı daha kolay hale getiriyor. Özellikle konforlu sürüşüyle dikkat çeken Superb, bu özelliğini düşük yakıt tüketimine sahip motorlarıyla birleştiriyor. Nisan ayı boyunca Superb modeli, anahtar teslim fiyatına ek olarak 2.500 TL takas indirimi fırsatıyla satışa sunuluyor.
Nisan ayında Skoda’nın indirimleri Superb modeliyle sınırlı kalmıyor. Markanın SUV segmentinde ilgi çeken ve otomobil tarzı sürüşüyle keyif veren modeli Yeti 2.500 TL’lik takas indirimi ile sunulurken, tüm dünyada önemli satış rakamlarına ulaşan Octavia, Rapid ve Rapid Spaceback modelleri için de 1.000 TL’lik takas indirimi devam ediyor.
Ayrıca showroom’lara yeni gelen üçüncü jenerasyon Fabia, lansmana özel 38.900 TL’lik başlangıç fiyatının yanı sıra 1.500 TL’lik takas indirimiyle yeni sahiplerini bekliyor. Avantajlı fiyatlarla birlikte Nisan ayı boyunca VDF’nin aylık yüzde 1,02 faiz oranlı kredi kampanyası da Skoda müşterilerine sunuluyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Audi’den yeni amiral gemisi: Q9
Audi Q9, geniş yaşam alanı ve ileri teknolojileriyle markanın yeni zirvesine yerleşiyor
-
Yeni Mercedes-Benz GLA tanıtıldı
Elektrikli ve hibrit seçenekleriyle yenilenen Mercedes-Benz GLA yeni teknolojileriyle dikkat çekiyor
-
Makyajlı IONIQ 6 iddialı yeniliklerle geldi
Makyajlı IONIQ 6, yüksek menzili, Bluelink teknolojisi ve yenilenen görüntüsüyle elini güçlendirdi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS