SEKTÖREL › Sportif Juke satışa sunuldu...

Sportif Juke satışa sunuldu...

28 Eylül 2013 / 06:11 Juke’un 200 beygirlik sportif versiyonu 98.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Sportif Juke satışa sunuldu...
Nissan’ın sportif ve performanslı Juke Nismo’su geçtiğimiz ay satışa sunuldu. Fabrikanın motorsporları bölümü Nismo tarafından geliştirilen yeni otomobilin direkt enjeksiyonlu 1.6 litrelik DIG-T turbo motoru 200 bg güç ve 250 Nm tork üretiyor.

Aykırı tasarımıyla pek çok insanın beğenisini kazanan Juke, Nismo’nun sportif dokunuşuyla artık daha çok dikkat çekiyor. Modifiye edilmiş ön ızgara, daha alçak tasarıma sahip ön ve arka tampon ve arka spoyler ile Juke Nismo yüksek hızlarda daha stabil bir sürüş vaat ediyor. İç mekanda süet kaplı spor koltuklar, vites topuzu ve direksiyon simidi ile daha sportif bir görüntü sunan Juke Nismo, inci beyazı, kristal siyahı ve elmas grisi renk seçenekleriyle alınabiliyor.

Juke Nismo 4x2 ve 4x4 olmak üzere iki farklı çekiş sistemi seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor. 4x4 versiyonda Xtronic CVT şanzıman ile gücü ön ve arka akslara eşit olarak dağıtarak daha iyi hızlanma ve yol tutuşu sağlayan All Mode 4x4-i sistemi standart donanımda yer alıyor. Otomobilin 4x2 versiyonuysa manuel şanzıman ile birlikte sunuluyor. Juke Nismo’nun 4x2 versiyonu 0’dan 100 km hıza 7.8 saniyede çıkarken, ulaştığı maksimum hız ise 215 km/s olarak açıklanıyor. 4x4 versiyonunda 100 km/s’ye 8.2 saniyede çıkan araçta maksimum hız ise bu sefer 200 km/s olarak veriliyor.

ÇOK OKUNANLAR