SEKTÖREL › Ssanyong’dan keyifli off-road aktivitesi...

Ssanyong’dan keyifli off-road aktivitesi...

05 Kasım 2014 / 00:59 YMY Otomotiv’in düzenlediği SsangYong Adventure organizasyonuna ralli pilotu Burcu Çetinkaya ve çok sayıda SsangYong sever katıldı

Ssanyong’dan keyifli off-road aktivitesi...

2 Kasım Pazar günü, Kemerburgaz’daki eğlence ve macera parkında düzenlenen SsangYong Adventure etkinliği büyük ilgi gördü. SsangYong severlerin ve basının ilgi gösterdiği etkinlikte brunch organizasyonu sonrası konuşma yapan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu, SsangYong’un köklü geçmişinden ve yeni yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerinden bahsetti. “Türkiye’de 28 ilde 25 satış ve 43 servis noktasında deneyimli ve eğitimli personeliyle SsangYong müşterilerine hizmet vermekteyiz, müşterilerimizin de bu tür etkinliklerde bizleri yalnız bırakmıyor oluşu mutluluğumuzu arttırıyor. “ diyerek gelen tüm misafirlerine keyifli bir gün dileyen Şahsuvaroğlu’nun ardından, Türk ralli pilotu Burcu Çetinkaya SsangYong Rexton W, SUV aracıyla ilgili teknik bilgiler ve yaşadığı deneyimleri anlattı. Otomobilin gücü ve donanımının kendisini etkilediğine vurgu yapan Çetinkaya, bu deneyimi off-road alanında birlikte yaşayabilmek adına tüm misafirleri piste davet etti.

Rexton W SUV’leri parkur alanında denemek isteyenler, yoğun ilgi gösterdi. Keyifli geçen Off-Road aktivitesi sonrası, barbekü eşliğinde, sürpriz hediye çekilişleri ile SsangYong ailesinin düzenlediği etkinlik son buldu.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR