
StartUP yarışmasına başvuru için son günler!
21 Nisan 2019 / 20:26 Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasına katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 26 Nisan 2019

Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasının üçüncüsü için başvurular alınmaya devam ediyor. Yarışmaya 26 Nisan Cuma günü gece yarısına kadar www.mbtstartup.com adresinden başvuru yapılabiliyor.
Mercedes-Benz Türk StartUP 2019 yarışması, önceki yıllardan farklı olarak etki alanını genişleterek Birleşmiş Milletler “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri”nden bir veya bir kaçına katkıda bulunan projeleri davet ediyor. Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine katkıda bulunmasının yanı sıra topluma ve çevreye fayda sağlayan, teknolojiyle bağı olan, fikir aşamasını geçmiş, iş planını oluşturmuş, prototip planını hazırlamış startup’ların başvuruları bekleniyor.
Bu yıl “Teknoloji”, “Sosyal Fayda” ödüllerine “Jüri Özel Ödülü: Kadınların Güçlenmesine Destek” kategorisi eklendi. 2019 yılında en iyi 3 startup’a toplam 150 bin TL ödül verilecek.
2019 Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasında kriterleri sağlayan ve en yüksek oyu alan ilk 10 startup’ı “StartUP Boost” adı verilen 3 günlük özel bir gelişim programı ve Mercedes-Benz ile özel Almanya seyahati bekliyor.
Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün “Türkiye’nin genç nüfusunun girişimcilik alanlarında potansiyelini oldukça yüksek. Bu da bizlerin geleceğe daha da umutla bakmamıza sebep oldu. -Diğer taraftan bu genç girişimcilerin en temel ihtiyaçları arasında, finansal destek ve güçlü markalarla iş birliği yapabilmek var. Biz de bu yarışma sayesinde bu alana destek verebilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yarışmamıza olan ilgi ise her geçen yıl artıyor, biz de etki alanımızı genişletiyoruz. ‘Küresel Hedefler Hepimizin Sorumluluğu’ diyoruz. Dünya liderleri 17 küresel hedef üzerinde uzlaştı. Bu kapsamda Mercedes-Benz Türk olarak biz de sorumluluk alıyoruz ve etkiyi büyütme vizyonuyla, bu yıl 17 küresel hedeften bir veya birkaçına katkıda bulunan, topluma ve çevreye fayda sağlayan, teknolojiyle bağı olan startuplar’ı yarışmamıza davet ediyoruz.” dedi.
Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasının bu yılki 3 büyük ödülünden biri, yaptığı işle kadınların güçlenmesine destek olan bir startup’a verilecek. İş kolu veya alanı ne olursa olsun, kriterleri sağlayan ve yaptığı işin sonuçlarında kadınların istihdamını hedefleyen, yetkinliklerini artıran ya da güçlenmesini destekleyen bir startup, 50 bin TL’lik jüri özel ödülünün sahibi olacak.
Mercedes-Benz Türk StartUP’ın bu yılki jüri üyeleri yine kendi alanlarında birbirinden değerli isimlerden oluşuyor. Jüride sivil toplum kuruluşları, startup hub temsilcilerinin yanı sıra özel sektör, girişimcilik dünyası, medyadan uzman isimler ve Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı ile yöneticileri yer alıyor.
-
ODMD Gladyatör Ödülleri sahiplerini buldu
ODMD Satış ve İletişim Ödülleri’nin on altıncısı heyecanlı bir törene sahne oldu
-
"Daha büyük hedeflere ulaşabileceğimizi biliyoruz"
ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, gerçekleşen sonuçlar ve beklentiler doğrultusunda otomotiv pazarını değerlendirdi
-
BYD Türkiye, ODMD Gladyatörler 2025 töreninde 3 ödül birden kazandı
BYD Türkiye, ODMD Satış ve İletişim Ödülleri – 2025 Gladyatörleri” töreninde 3 ödül birden alarak geceye damga vurdu
-
Toyota 2025'te satışlarını %51 artırdı
Toyota, 2025 yılında gerçekleştirdiği 92.381 adetlik satışla Türkiye’de yeni bir rekora daha imza attı
-
Elektrikli otomobil satışlarında büyük sıçrama
Otomotiv pazarında rekorların kırıldığı 2025 yılında elektrikli otomobil satışları da %81 artış gösterdi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS