KONSEPT › Subaru, Impreza Sedan konseptini gösterdi

Subaru, Impreza Sedan konseptini gösterdi

19 Kasım 2015 / 21:25 Japon üreticinin yeni konsept otomobili markanın yeni Dinamic x Solid tasarım dili ile tasarlanmış

Subaru, Impreza Sedan konseptini gösterdi

Subaru, yeni Impreza Sedan konseptinin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Modelin gelecek jenerasyonunun ön gösterimi niteliğindeki yeni konsept otomobil, Japon üreticinin yeni Dynamic x Solid tasarım dili kullanılarak ortaya çıkarılmış. Daha agresif ve daha lüks bir tasarıma sahip olan yeni konsept otomobil ilk bakışta altıgen ızgarası, ve kartal gözü farları ile dikkat çekiyor. Metalik Yakut Kırmızısı renge ve 19 inçlik alaşım jantlara sahip olan konsept otomobil, kaslı çamurlukları, güçlü karakter çizgileri ve metalik detayları ile bakışları üzerine topluyor. Otomobilin arka kısmında ise coupe’yi andıran tavan çizgisi, kısa bagaj kapağı ve bagaj kapağına yerleştirilmiş kanat yer alıyor.

Konsept otomobilin hangi kısımlarının seri üretim versiyonunda yer alacağını tahmin etmek zor, ancak tamamen yeni bir modüler platform üzerinde yer alacak olan gelecek jenerasyon Subaru Impreza’nın üretimine 2016 yılının sonlarına doğru başlanacağı biliniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR