SEKTÖREL › Subaru XV bayilere tanıtıldı

Subaru XV bayilere tanıtıldı

25 Ekim 2011 / 19:53 Subaru ailesinin yeni üyesi XV, Subaru Avrupa Başkanı’nın katılımıyla geçen hafta bayilere tanıtıldı

Subaru XV bayilere tanıtıldı
Subaru'nun 1.6 litrelik benzinli boxer motor, otomatik şanzıman ve dört çeker özelliği ile pazara sunacağı XV modeli, 21 Ekim'de Subaru Avrupa Başkanı Tomoo Takenaka'nın katılımıyla, Bayraktar Grubu'nun Bebek'teki merkezinde bayilere tanıtıldı.

Subaru Avrupa Başkanı Tomoo Takenaka, Subaru olarak 2012 yılında XV modeli ile avantajlı bir konumda olduklarına dikkat çekerek Türkiye pazarındaki hedefleri ile ilgili şunları söyledi: "2012 yılı için Avrupa pazarında satış hedefimizi 56 bin olarak belirledik. Bu 56 binin 14 bin adedini Subaru XV ile sağlayacağız. XV tasarımı, iç donanımı ve ekipmanları ile farklı ve donanımlı bir otomobil. Yeni Subaru XV Subaru'nun şimdiye kadar sattığı en iyi sattığı ürün olacak". Türkiye pazarında 1.6 benzinli motora önem vereceklerinin altını çizen Takenaka, 2.0 litrelik dizel motor seçeneğinin de XV'de kullanılacağını belirtti. Takenaka,Subaru XV dışında 2012 yılı sonuna kadar Subaru'nun yine merakla beklenen BRZ modelini, Impreza 5'i ve yeni Forester ve Outback'in dizel versiyonlarını tüketicilerle buluşturacaklarını ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR