KONSEPT › Subaru, XV Concept ile geleceğini gösteriyor

Subaru, XV Concept ile geleceğini gösteriyor

06 Mart 2016 / 13:08 Japon üreticinin yeni konsept otomobili markanın yeni tasarım felsefesini gözler önüne seriyor

Subaru, XV Concept ile geleceğini gösteriyor

Subaru, yeni konsept otomobili XV Concept ile gelecekte üreteceği modellerde faydalanacağı tasarım felsefesini kamu oyu ile paylaşıyor. Üretim otomobiline dönüşmekten çok da uzak görünmeyen yeni konsept otomobil, markanın yeni DYNAMIC X SOLID tasarım dili ile tasarlanmış. Daha keskin çizgileri ve keskin bakışlı LED farlara eşlik eden yeni altıgen ızgarasıyla daha agresif bir tasarıma sahip olan konsept otomobil ayrıca alüminyum ön ve arka gövde altı korumaları ve plastik gövde korumaları ile dikkat çekiyor. Şu anda satışta yer alan XV’den daha küçük boyutlara sahip olan XC konseptinin aks mesafesi ile değişmemiş.

19 inçlik 245/50’lik yeni jantlar üzerinde duran yeni konsept otomobilinin gövdesi buzul mavisi renkte boyanmış. Parlak turuncu detayları da bünyesinde barındıran gövdeye profilden bakıldığında ise iki belirgin karakter çizgisi göze çarpıyor.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda gösterilen yeni Subaru XV konsepti Subaru’nun Los Angeles’ta gösterdiği Impreza sedan ve Tokyo’da gösterdiği Impreza hatchback konseptlerinin ardından markanın yeni ürün gamının ön gösterimini yapan üçüncü konsept olma özelliğini taşıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR