YENİ MODELLER › Subaru XV'de yeni özellikler...

Subaru XV'de yeni özellikler...

31 Mayıs 2020 / 16:58 Yeni tasarım öğelerine kavuşan XV'nin konfor ve güvenlik özellikleri de iyileştirildi

Subaru XV'de yeni özellikler...

Subaru XV makyajla birlikte yeni tasarım, konfor ve güvenlik özelliklerine kavuştu. İlk kez Forester e-BOXER modelinde kullanılan “Arka Çarpışma Önleyici Frenleme (RAB)” sistemi Subaru XV’nin Xclusive versiyonunda standart olarak sunulmaya başlandı. Sistem, geri viteste hareket ederken çarpışmaları önlemeyi ya da çarpışmanın kaçınılmaz olduğu durumlarda şiddetini azaltmayı sağlayarak güvenliği artırıyor.

bb76413ccc7ab46b80b22fb0e268c66d_0.jpg

Subaru XV, makyajla birlikte daha sportif bir görünüm sunan koyu renk stoplara kavuştu. LED ön farlar da daha belirgin ön görünüm için güçlendirilmş. Otomobilde “Direksiyondan Kumandalı Vites” donanımı da artık standart olarak bulunuyor.

Yeni Subaru XV, Türkiye pazarında Xtreme ve Xclusive olarak adlandırılan 2 farklı donanım seçeneğiyle sunuluyor. Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ve Lineartronic şanzımana sahip Subaru XV’nin her iki versiyonunda da, EyeSight Önleyici Güvenlik Sistemi’nin yanı sıra; ön, yan ve perde hava yastıklarına ek olarak sürücü diz hava yastığı, geriye katlanabilir pedal sistemi, X-Mode ve Aktif Tork Yönlendirme standart olarak sunuluyor. Konfor ve teknoloji anlamında da Apple Car Play fonksiyonlu yeni 8 inçlik dokunmatik ekran ve 6.3 inçlik gelişmiş bilgi ekranı gibi çok sayıda donanım standart olarak yer alıyor. 

bb76413ccc7ab46b80b22fb0e268c66d_1.jpg

ÇOK OKUNANLAR