SEKTÖREL › Subaru’ya “En İyi, En Güvenilen ve En Performanslı Marka” ödülü

Subaru’ya “En İyi, En Güvenilen ve En Performanslı Marka” ödülü

12 Nisan 2020 / 00:58 Subaru, ABD’nin prestijli Kelley Blue Book Marka İmajı Ödüllerinde üç kategoride birinci seçildi

Subaru’ya “En İyi, En Güvenilen ve En Performanslı Marka” ödülü

Subaru, 2020 Kelley Blue Book Marka İmajı Ödüllerinde elde ettiği "En Güvenilen Marka" ve "En Performanslı Marka" unvanlarına ek olarak premium olmayan markalar arasındaki tüm derecelendirmelerde en yüksek ortalama puanı almayı da başardı. Kelley Blue Book müşterilerinin, hem gündelik tüketicilerin hem de doğru fiyat, daha fazla fayda ve performans arayanların ihtiyaçlarını karşılayan güvenli, ferah, yakıt tasarruflu araçlar sunma konusundaki itibarı nedeniyle Subaru'yu seçtikleri açıklanıyor.

Kelley Blue Book Marka İmajı Ödülleri, sıfır otomobil alımında heyecan yaratan marka özellikleri oluşturmayı ve sürdürmeyi başaran etkileyici otomobil üreticilerini ödüllendiriyor. Kazananlar, Kelley Blue Book’un Marka İzleme (Brand Watch) araştırmasının tüketici otomotiv algı verilerine dayanarak seçiliyor.

Brand Watch, KBB.com web sitesi üzerinden yılda 12.000'den fazla sıfır araç alıcısının verisini toplayıp inceleyen bir online marka ve model algı izleme araştırması. Araştırma, oldukça kapsamlı bir çalışma ile sıfır otomobil satın alanların satın alım kararlarını yönlendiren önemli faktörleri nasıl algıladıkları ve yeni otomobil müşterileri arasında marka/model bilinirlik ve sadakatini nasıl sağladıkları hakkında bilgi sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR