
'Superb' takas fırsatı Ocak'ta da devam ediyor
11 Ocak 2014 / 01:51 Makyajlı Skoda Superb, Ocak ayı boyunca 2.000 TL’lik takas avantajıyla satılıyor

Skoda’nın "Amiral Gemisi” konumunda olan ve makyajlanması ile birlikte 2013 yılında satışlarını artırmayı başaran Superb, Ocak ayında özel fırsatlarla sunulmaya devam edilioyr. Ocak ayının sonuna kadar sürecek kampanya ile Superb’in tüm motor seçenekleri, 2.000 TL’lik takas avantajına sahip olacak.
Aralık ayında bir önceki yıla göre satışlarını ikiye katlayarak 842 adetlik satışa ulaşan Superb, 2013 yılı toplamında da 3.075 adetlik satış adediyle hatrı sayılır bir başarı gösterdi. Makyajlı Superb'in başarasının altında ise Türkiye pazarına özel olarak geliştirilen, DSG çift kavramalı otomatik vitesle eşlenen ve 105 bg maksimum güç üreten 1.6 litre TDI dizel motor seçeneği yatıyor.
-
Toyota’nın hidrojen teknolojisi Scania kamyonlarında test edilecek
Toyota ve Scania, üçüncü nesil hidrojen yakıt hücresi sisteminin ağır ticari taşımacılıktaki performansını gerçek kullanım koşullarında test edecek
-
5 yaş üzeri Qashqai sahiplerine bakım fırsatı
Nissan Türkiye, 5 yaş üzeri Qashqai sahiplerini orijinal bakıma davet ediyor
-
DS N°8 otoyolda 500 kilometreyi aşan menzile ulaştı
DS N°8, Avrupa'da gerçekleştirilen testlerde 500 kilometrenin üzerindeki otoyol mesafelerini şarj molası vermeden tamamladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS