
Suzuki'm Yolda uygulaması devam ediyor
13 Mart 2020 / 00:36 Suzuki, avantajlar sunduğu ön satış uygulamasına Mart ayında da devam ediyor

Suzuki, 2020 model yılına ait ürün gamı için sunduğu “Suzuki’m Yolda” isimli ön satış uygulamasına Mart ayında da devam ediyor. 2020 model yılına ait Suzuki modellerinin ön siparişle satın alımlarının yapılabildiği uygulama kapsamında Suzuki Swift, pazara yeni sunulan GL donanım seviyesi ile 120.600 TL’den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor. Yine uygulama kapsamında Suzuki Vitara, 176.900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlara ek olarak mevcut aracını takasta değerlendirmek isteyenlere özel 4.500 TL’ye varan indirim imkanı sağlanıyor.
“Suzuki’m Yolda” ön satış uygulamasıyla 2020 model yılına ait yeni bir Suzuki tercih edecek olan kullanıcılar, araçlarını teslim alana kadar takasa verecekleri otomobillerini kullanmaya devam ediyorlar. Ayrıca kullanıcılar dilediği takdirde otomobillerini istediği fiyattan satma şansına da sahip oluyorlar. Bu sayede takas avantajıyla Suzuki satın alanlar, yeni otomobillerini beklerken hem araçsız kalmıyor, hem de kendi otomobiline daha iyi fiyat veren müşteriyi bulmak için zaman kazanıyorlar. “Suzuki'm Yolda” kapsamında satın alınan otomobiller, Nisan ayı itibariyle sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.
-
Yeni Chery TIGGO7'de 4x4 sürprizi
Chery, yenilenen TIGGO7’yi Türkiye’de 4x2 ve ilk kez sunulan 4x4 seçenekleriyle satışa çıkardı
-
Yeni Mercedes GLB soğuk hava testlerinde
Mercedes-Benz, dünya prömiyeri öncesi yeni GLB’nin-40 derecedeki iklim tüneli testlerini paylaştı
-
Peugeot Polygon Concept tanıtıldı
Geleceğin sürüş deneyimine odaklanan konsept, Hypersquare direksiyon sistemiyle öne çıkıyor
-
İngiltere’nin en çok satan Çinli modeli!
Omoda & Jaecoo, 4.956 adetlik satışla İngiltere’nin en çok tercih edilen Çinli'si olurken, Jaecoo 7 de ayın en çok satan Çinli modeli oldu
-
Hyundai, Rixos Sailing Cup’a ana sponsor oldu
Marka, Göcek’te düzenlenen Rixos Sailing Cup’a ana sponsor olarak katıldı ve elektrikli araç gamını etkinlik boyunca deneyime açtı



















FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS