KAMPANYALAR › Ticari Volkswagen'lerde kampanya

Ticari Volkswagen'lerde kampanya

12 Kasım 2011 / 00:21 Volkswagen Ticari Araç, Amarok, Transporter, Caravelle, Crafter modellerinde indirim ve kredi avantajları sunuyor

Ticari Volkswagen'lerde kampanya
Volkswagen Ticari Araç, Amarok ve Transporter modellerinde 2 bin TL, Caravelle ve Crafter modellerinde ise 3 bin TL’ye varan indirimler uyguluyor. Ayrıca kampanya süresince, Vdf (Volkswagen Doğuş Finans) ile ortaklaşa yürütülen 1,14’lük faiz oranı imkanından yararlanmak da mümkün olurken, Caddy, Transporter, Caravelle ve Crafter modelleri için FullLife (Uzun Vadeli Kasko), FullPlan (Uzatılmış Garanti), FullKoruma paketlerinden herhangi ikisini alan araç sahipleri içinse faiz oranları, 1.14’den 1.04’e çekiliyor.
 
Satış sonrasında da cazip seçenekler var…
Volkswagen Ticari Araç, satış sonrasında da avantajlı uygulamalar sunuyor. Trafiğe çıkış tarihi 4 yaş ve üzerinde olan Volkswagen Ticari Araçlar’a yönelik servis kampanyasında, mekanik, elektrik atölye işçiliği, yağ ve yağ değişimi ücretlerinde araç yaşının 3 katı yani; 4 yaşındaysa yüzde 12, 5 yaşındaysa yüzde 15 indirim sunuluyor.

Kampanya kapsamında ayrıca, Vdf’den çok uygun koşullarla servis kredisi, Volkswagen Orijinal Parçalar’da 2 yıl garanti ve periyodik bakım yaptıran tüm VW müşterilerine 1 yıllık Mobilite Hizmet Paketi ücretsiz olarak veriliyor.
 

ÇOK OKUNANLAR