
TIGGO 7 PRO, “Segmentinin En Çekicisi” Seçildi
30 Eylül 2023 / 15:09 Chery TIGGO 7 PRO, orta boy ekonomik SUV kategorisinde ilk sırada yer aldı

J.D. Power 2023 Çin IQS’in (İlk Kalite Araştırması) sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Chery, Çin’in en iyi yerli otomotiv markası unvanını perçinlemiş oldu. Ayrıca, 2023 Çin APEAL (Çin Otomotiv Performansı, Uygulama ve Düzen Araştırması) sonuçlarına göre Chery TIGGO 7 PRO, orta boy ekonomik SUV kategorisinde ilk sırada yer aldı.
İki uzman araştırma raporunun yayınlanmasıyla ortaya çıkan sonuçlar, Chery’nin üstün kalitesini ve ürün becerisini kanıtladı. Özellikle, 2023 Çin APEAL’in, 81 şehirdeki 35 bin 155 araç sahibinin, gerçek dünya kullanım deneyimlerini kapsaması, elde edilen başarılı sonuçların değerini daha da artırıyor. Araştırma, araçların kullanıcılar açısından çekiciliğini, 10 kategoride, 37 unsur üzerinden değerlendiriyor. Chery TIGGO 7 Serisi, rekabetin çok çetin olduğu, çok sayıda model arasında üstün ürün özellikleriyle öne çıkarak ilk sırada yer aldı.

-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak
-
Güncellenen Opel Astra Nisan’da Türkiye’de
Makyajlı Astra ülkemizde ilk etapta 130 HP gücünde 1.5 litrelik dizel motorla sunulacak
-
OMODA & JAECOO'dan farklı bir konumlandırma
Marka, “Hareket Halinde Sanat” tasarım felsefesiyle otomobili modern yaşamın stil sahibi bir parçası olarak konumlandırıyor.
-
ODMD'nin yeni başkanı Hakan Tiftik oldu
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği, 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi
-
Yıldızlı markanın zirvesi yenilendi
Mercedes‑Maybach S‑Serisi, tarihinin en kapsamlı güncellemelerinden biriyle sahneye çıktı














FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS