
Fiat
SEKTÖREL
› Tofaş'tan doğal hayata destek
Tofaş'tan doğal hayata destek
31 Mart 2011 / 12:53 Tofaş, WWF’in Dünya Saati Kampanyası’na destek verdi ve ışıklarını 1 saat söndürdü

Tofaş, WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) liderliğinde gerçekleştirilen “Dünya Saati” kampanyasına tüm kollarıyla Türkiye çapında destek verdi. Tüm dünyada gerçekleşen çevre kampanyası kapsamında Tofaş’ın Bursa fabrikası başta olmak üzere İstanbul genel müdürlük merkezinde aydınlatma unsurları (üretim ve güvenlik hariç) 1 saat için söndürüldü. WWF’nin küresel iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmeyi hedeflediği çevreci harekete Tofaş’ın çatısı altındaki yer alan Türkiye çapındaki bayileri de katıldı. 7 bini aşkın Tofaş çalışanı ise bireysel olarak ayrıca kampanyaya destek verdi. WWF-Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın “Dünya Saati” uygulaması kapsamında dünyanın dört bir yanından binlerce insan, küresel iklim değişikliğine karşı tepkilerini dile getirmek için tek bir sesin parçası oluyor. Dört yıl önce Avustralya’da başlayan ve tüm dünyaya yayılan “Dünya Saati” kampanyası, Eyfel Kulesi, Empire State Binası, Mısır Piramitleri gibi ülkelerin ikonu olan yapılarda uygulanarak dikkatleri iklim değişikliğine çekiyor.
Çevreye duyarlılığını üretim alanında gerçekleştirdiği uygulamalarıyla da gösteren Tofaş, doğaya dost boya işlemi yatırımından atık suları yeniden değerlendirmeye, plastik atık malzemelerin geri dönüştürülmesinden tekrar kullanımlar sayesinde yılda 70 bin ağaca bedel karton ve ahşap malzeme tasarrufu gibi çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Tofaş’ın ülkemizde temsil ettiği Fiat markası ise mevcut motor ve model yelpazesi ile Avrupa’nın üst üste 4 yıldır en ekolojik ve çevreci otomobil üreticisi seçilmesiyle dikkat çekiyor.
Çevreye duyarlılığını üretim alanında gerçekleştirdiği uygulamalarıyla da gösteren Tofaş, doğaya dost boya işlemi yatırımından atık suları yeniden değerlendirmeye, plastik atık malzemelerin geri dönüştürülmesinden tekrar kullanımlar sayesinde yılda 70 bin ağaca bedel karton ve ahşap malzeme tasarrufu gibi çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Tofaş’ın ülkemizde temsil ettiği Fiat markası ise mevcut motor ve model yelpazesi ile Avrupa’nın üst üste 4 yıldır en ekolojik ve çevreci otomobil üreticisi seçilmesiyle dikkat çekiyor.
ÇOK OKUNANLAR
-
BYD yeni enerjili araç satışında lider oldu
BYD, 2025 yılında 4,6 milyonun üzerinde yeni enerjili araç satışı gerçekleştirerek liderliğe yükseldi
-
Togg’un kullanıcı sayısı 2025’te 88 bini geçti
Togg, 2025 yılında 39.020 adet araç teslimatıyla toplam kullanıcı sayısını 88 binin üzerine taşıdı
-
ID. Polo fiziksel kumandalarla gelecek
VW, tamamen elektrikli ID. Polo’nun iç mekânını tanıtarak yeni nesil kokpit mimarisini paylaştı
-
Luca Serafini’den modern Testarossa yorumu
Tasarımcı Luca Serafini'nin Ferrari Testarossa’dan ilham alan dijital konsepti beğeni topladı
-
ODMD Gladyatör Ödülleri sahiplerini buldu
ODMD Satış ve İletişim Ödülleri’nin on altıncısı heyecanlı bir törene sahne oldu
-
"Daha büyük hedeflere ulaşabileceğimizi biliyoruz"
ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, gerçekleşen sonuçlar ve beklentiler doğrultusunda otomotiv pazarını değerlendirdi
-
BYD Türkiye, ODMD Gladyatörler 2025 töreninde 3 ödül birden kazandı
BYD Türkiye, ODMD Satış ve İletişim Ödülleri – 2025 Gladyatörleri” töreninde 3 ödül birden alarak geceye damga vurdu
-
Toyota 2025'te satışlarını %51 artırdı
Toyota, 2025 yılında gerçekleştirdiği 92.381 adetlik satışla Türkiye’de yeni bir rekora daha imza attı
-
Elektrikli otomobil satışlarında büyük sıçrama
Otomotiv pazarında rekorların kırıldığı 2025 yılında elektrikli otomobil satışları da %81 artış gösterdi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS