GÜNDEM › Toyota çocukların “Hayalindeki Araba"yı 12 Şubat’a kadar bekliyor

Toyota çocukların “Hayalindeki Araba"yı 12 Şubat’a kadar bekliyor

21 Ocak 2016 / 22:01 Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’nın son başvuru tarihi 12 Şubat 2016 olarak açıklandı

Toyota çocukların “Hayalindeki Araba

Toyota hayal gücüne güvenen ve hayallerini resme dökmek isteyen çocukların eserlerini “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması”na bekliyor. Dünyanın beş kıtasından binlerce çocuğun katılacağı 2016 Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’nın Türkiye ulusal yarışmasına başvurular için son tarih 12 Şubat 2016 olarak açıklanıyor.

Bu yıl 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının beşinci kez katılacağı resim yarışmasının Türkiye’deki değerlendirmelerinde üç ayrı kategoride (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) ilk üç dereceye giren resimlerin sahipleri birbirinden değerli ödüllerin yanında Japonya’da gerçekleşecek uluslararası yarışmaya katılma şansı da kazanacak. Yarışmaya 2015 yılında Türkiye ile birlikte 81 ülkeden 814.000 resim katılmıştı. Toyota tarafından 2004 yılından bu yana “Senin Hayalin ��" Geleceğin Arabası” temasıyla organize edilen yarışma, otomobilleri çocukları sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Tüm dünya çocuklarının hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunan yarışma büyük ilgi görüyor. Birbirinden yaratıcı resimlerin dereceye girmek için resimlerini yolladığı yarışmaya geçtiğimiz dört yılda 25.495 Türk çocuğu katılmıştı.

Yarışmaya nasıl başvuruluyor?

Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’na katılmak isteyen çocuklar hayallerini, A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemesi kullanılarak resmedebiliyorlar.

Katılımcılar, resimlerini başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota Plazalar’a elden teslim edebiliyor. www.toyota.com.tr web sitesinden plazaların adreslerine ulaşmak mümkün. Yarışmaya posta yoluyla katılmak isteyenler ise resimlerini başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. (Cumhuriyet Mahallesi E-5 Yanyol No:11 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine de gönderebiliyor.

Ayrıntılı bilgi için www.toyota.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, sorularınız için Toyota İletişim Merkezi’ni 0 (212) 354 0 354 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR