
Toyota Hilux liderliği 2023'te de bırakmadı
14 Ocak 2024 / 21:43 Hilux, 2023 yılında da pick-up segmentinin en çok tercih edilen modeli olmayı başardı

Toyota’nın dünyanın en zorlu yol şartlarında bile “Yenilmez” kimliğiyle efsane haline gelen pick-up modeli Hilux, ODMD verilerine göre 2023 yılında pick-up segmentinde en çok tercih edilen model olmayı başardı. 2022 yılındaki başarısını tekrarlayan Toyota Hilux, böylece 2 yıldır üst üste segmentinin lideri olmayı başardı. 9.154 adetlik satış rakamıyla en yakın rakibinden yaklaşık 6 bin adet daha fazla satış adedi elde eden Hilux, yüzde 54’lük segment payıyla büyük bir başarıya imza attı.
Toyota, Hilux modelinde 2022 yılına göre satış adetlerini yüzde 19 civarında artırdı ve Hilux, segmentini domine eden model olmaya devam etti. 2023 yılında elde edilen satış, aynı zamanda tüm zamanların en yüksek Hilux satış adedi oldu.

1968 yılından bu yana elde ettiği “Yenilmez” kimliğini daha da güçlendirerek koruyan Hilux, son nesliyle daha sportif tasarımı, yüksek donanım seviyesi ve teknolojisi, yolda ve arazide daha yüksek konforu ile dikkat çekiyor.
Toyota, yeni yıla yeni bir Hilux ile başlamak isteyenlere özel kampanyalar da başlattı. Segmentinin en çok tercih edilen modeli Hilux, Ocak ayı sonuna kadar 100 bin TL indirim ve 1 milyon 500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 2.4 litrelik motora sahip olan Hilux, 400 Nm'lik torkunu, zemine farklı 4x4 sürüş modlarıyla aktarıyor.
-
GR Yaris son çeyrekte Türkiye'de...
Sınırlı sayıda Toyota GR Yaris, 2026’nın son çeyreğinde Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor
-
Yeni BMW iX3 Türkiye yollarında...
6.469.600 TL'lik fiyat etiketi taşıyan iX3, 805 kilometreye varan menzili ve teknolojisiyle öne çıkıyor
-
Ali Türkkan’dan Portekiz Rallisi’nde tarihi zafer
Castrol Ford Team Türkiye, Dünya Ralli Şampiyonası’nın Portekiz ayağında Junior WRC birincisi oldu
-
Volvo Car Türkiye, ilk 4 ayda %56 büyüdü
Volvo Car Türkiye, 2026’nın ilk dört ayında 5 bin 792 adet satışa ulaşırken premium SUV segmentindeki liderliğini güçlendirdi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS