SEKTÖREL › Toyota mobilite servisleri için yeni bir marka kurdu

Toyota mobilite servisleri için yeni bir marka kurdu

16 Ocak 2020 / 23:48 Toyota, Avrupa çapında mobilite hizmetleri sunan bir marka kurduğunu açıkladı

Toyota mobilite servisleri için yeni bir marka kurdu

Toyota mobilite servisleri için Avrupa’da KINTO markasını kurdu. Amsterdam’da düzenlenen Kenshiki 2020 Forumu’nda duyurulan bu marka, Toyota’nın mobilite şirketine evrilme konusundaki global vizyonunun bir parçası olarak dünya çapında farklı mobilite çözümleri sunmaya yönelik servisler sağlayacak. 

Kinto markası, mobilite adına yeni fırsatlar sunarak “kapsayıcı ve güvenilir”, “basit ve zahmetsiz” ve “sürdürülebilir” hizmetler sunacak. Toyota, Kinto ile müşterileri ne zaman ve nereye isterse, onlara akıllı ve kolay ulaşım sağlayacak hizmetleri sunmayı planlıyor. Kinto markalı hizmetler, sürdürülebilirlik ve uygunluğa göre pazara sunulacak. Bunlar; tek bir aylık ödemede araç, servis ve sigortayı kapsayan tam hizmet kiralama teklifi  Kinto One, büyük hibrit ürün gamı üzerine kurulan ve işletme maliyeti olmadan self servis konseptine dayalı araç paylaşım servisi Kinto Share, şirket içinde çalışanların araç havuzu olarak kullanabileceği Kinto Join ve üyelik bazlı esnek araç kiralama servisi Kinto Flex olacak. Kinto, Avrupa’da kademeli olarak hizmete girecek ve servisler, mobil uygulamalar, entegre ödeme çözümleriyle desteklenerek hayatı kolaylaştıracak.

56d82caebb706dcf53b49f6491d0f0df_0.jpg

Toyota Avrupa Başkan ve CEO’su Johan van Zyl; Kinto’nun tüm Avrupa’da büyüme stratejilerinin bir parçası olduğunu söyleyerek ”Bu yeni marka ile uygulanabilir ve sürdürülebilir olan pazarlarda, geleneksel iş modelimize mobilite servisleri ekleyerek, yeni müşteri ihtiyaçlarına yanıt verebileceğiz ve şehirlerin artan mobilite taleplerine destek olabileceğiz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR