SEKTÖREL › Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye "Farkındalık Ödülü"

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye "Farkındalık Ödülü"

30 Mayıs 2023 / 12:26 Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, "Kadın Dostu Markalar Platformu" tarafından iki ödüle layık görüldü

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni (SKA) rehber edinen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Nitelikli Eğitim, İklim Değişikliği ve Eşitsizliklerin Azaltılması gibi alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Toplumsal etki yaratmak amacıyla önceliklendirdiği SKA maddelerinin birleşeni olan "Geleceğe Kadın Eli" projesiyle şirket, kadınların evden de olsa işgücüne katılarak hem kendilerinin hem de çocuklarının yarınlarını şekillendirmesini, toplumda kadın gücünün farkındalığını artırmayı ve temiz tarım fırsatları sağlayarak  yarınlara yaşanılabilir bir dünya bırakmak için çalışmalarını sürdürüyor.

b453d656daf92d7aa670b4a6c6ab49da_0.jpg

Geleceğe Kadın Eli projesi ile kadınların toplumda ve işgücünde hak ettikleri değeri kazanmalarına katkıda bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü'ne layık görüldü. Şirket adına ödül, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Kurumsal ve İş Planlama Müdürü Şebnem Erkazancı’ya takdim edildi.

Temiz tarımın öneminin de altını çizen "Geleceğe Kadın Eli" projesiyle, çevreye duyarlı, insana saygılı iyi bir kurumsal vatandaş olma yolculuğunda daha fazla rol almayı hedefleyen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek toplumda kadın gücünün farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalarına devam edecek.

ÇOK OKUNANLAR