SEKTÖREL › Toyota Plaza Bakırcılar'a 'Ichiban' ödülü

Toyota Plaza Bakırcılar'a 'Ichiban' ödülü

11 Mayıs 2012 / 20:53 Antalya'daki Toyota Plaza Bakırcılar, Toyota Avrupa Müşteri Memnuniyeti'nde zirvede yer aldı

Toyota Plaza Bakırcılar'a 'Ichiban' ödülü
2012 yılı Toyota 'Ichiban' Avrupa Müşteri Memnuniyeti Ödülleri'ni kazananlar Budapeşte'de düzenlenen bir törenle açıklandı. Budapeşte Parlamento Binası'nda düzenlenen törende, satış ve satış sonrası hizmetlerde gösterdiği müşteri memnuniyeti performansıyla büyük ödüle Türkiye'den Toyota Plaza Bakırcılar layık görüldü. Antalya Toyota Plaza Bakırcılar'dan Esat Bakırcı'ya ödülü Toyota Avrupa Başkanı ve CEO'su Didier Leroy tarafından takdim edildi. Toyota'nın Avrupa bölgesindeki yaklaşık 2600 bayisinin, marka standartlarına göre sürekli takip edilen performans sonuçlarının değerlendirildiği ödül sürecinde, Toyota Plaza Bakırcılar, zorlayıcı kriterleri aşmayı başaran 42 bayi arasında yer aldı.

Ödül töreninde konuşan Toyota Avrupa Başkanı Leroy, Ichiban ödüllerinin Toyota'nın 'önce müşteri' ilkesinin bir yansıması olarak değerlendirilmesi gerektiğine işaret ederek; "müşterilerimizle temas kurduğumuz her noktada ve ürünlerimizle onların beklentilerini aşmalıyız. Bir Toyota sahibi olmak müşterimizin kararıdır. Toyota olarak bizim görevimizse, bu kararı veren müşterilerimizin mutlu olduğunu ve mutlu kalacağını garanti etmektir." dedi.

Toyota 'Ichiban' Avrupa Müşteri Memnuniyeti Ödülleri'nin Toyota ailesinin tüm çalışanlarının motivasyonuna büyük katkı yaptığını söyleyen Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt ise , "Toyota olarak , Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi araştırmasında bu yıl da zirvede yer alarak 4 yıldır üst üste birinciliğe ulaştık. Mutlak müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren ve bu başarıda emeği olan tüm bayilerimize teşekkür ediyorum. Antalya Bakırcılar bayimiz de bu sene örnek performansı ile bizlere ayrı bir gurur yaşatmıştır" dedi. 

ÇOK OKUNANLAR