YENİ MODELLER › Toyota yeni modeli Harrier Elegance G’s’in detaylarını açıkladı

Toyota yeni modeli Harrier Elegance G’s’in detaylarını açıkladı

27 Aralık 2014 / 22:57 Japon üreticinin yeni crossover’ı Tokyo Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak

Toyota yeni modeli Harrier Elegance G’s’in detaylarını açıkladı

Toyota yeni crossover’ı Harrier Elegance G’s’i ortaya çıkardı. Harrier G Sports konseptinin seri üretim versiyonu niteliğindeki araç elden geçirilmiş ızgarası, krom detayları ve sportif detayları ile dikkat çekiyor. Ayrıca arka difüzöre ve yüksekliği yaklaşık 35 mm azaltan sportif ayarlı süspansiyona sahip olan crossover’ın diğer belirgin detayları arasında ise krom egzoz çıkışları ve siyah detaylara sahi 19 inçlik jantlar yer alıyor.

Aracın dış tasarımındaki sportiflik kabinde de üç kollu spor direksiyon, spor koltuklar ve karbon fiber detaylar ile devam ederken, piano black kaplama, kontrast dikişler ve G’s armaları şıklığın artmasına yardımcı oluyor.

G’s’in kaputunun altında 151 bg güç ve 193 Nm tork üreten 2-litre dört silindirli motor yer alıyor. Bu motor Super CVT-i şanzıman ile sunuluyor ve opsiyonel olarak dört tekerlekten çekiş sistemi ile eşlenebiliyor.

Toyota Harrier Elegance G’s Japonya’da önümüzdeki aydan itibaren 3.291.055 yenden (yaklaşık 63.500 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR