SEKTÖREL › Toyota'dan 'Eglenceli Sürüş' teması!

Toyota'dan 'Eglenceli Sürüş' teması!

17 Şubat 2012 / 22:48 Toyota, 'Eğlenceli Sürüş' temasıyla Cenevre Otomobil Fuarı'nda 2 Dünya ve 4 Avrupa prömiyeri gerçekleştirecek

Toyota'dan 'Eglenceli Sürüş' teması!
Toyota, Mart ayında gerçekleştirilecek Cenevre Otomobil Fuarı'nda, spor otomobil tutkunlarının merakla beklediği Toyota GT-86’nın üretim modelinin yanı sıra, tasarım ve teknolojisi ile yeni bir hayat biçimi sunan yepyeni model ve konseptler sergileyecek.

Tutkunlarının uzun zamandır beklediği arkadan itişli spor otomobil GT-86, Cenevre’de yapılacak olan Avrupa Prömiyeri ile yollara çıkmaya hazırlanıyor. Cenevre, Toyota’nın en yeni konsept modellerinin de tanıtımına sahne olacak. Fuarda, ultra hafif ağırlık ve tam hibrid teknolojisiyle dizayn edilen ve düşük emisyon değeri sunan FT-Bh konsept modelinin dünya prömiyeri yapılacak. Toyota NS4 Plug-in Hybrid ve yakıt hücreli hibrid araç FCV-R konseptlerinin Avrupa prömiyerleri Cenevre’de gerçekleştirilecek. NS4, yeni nesil 'Şarj Edilebilir Hibrid' araç olarak tanıtılırken, Toyota’nın 2015 yılında pazara sunmayı planladığı ve gerçek bir devrim niteliği taşıyan hidrojen yakıt hücreli sedan otomobil FCV-R konsepti geleceğin ulaşım aracı olma yolunda tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Toyota’nın yepyeni “diji” otomobil konseptinin ise Cenevre’de ilgi odağı olması bekleniyor. Toyota’nın “eğlenceli sürüş” felsefesinin yeni ürünü olan “diji” konsepti, interaktif internet sistemleriyle tam donanımlı bir eğlence otomobili olarak fuardaki yerini alıyor. Aracın tüm gövdesi ekran olarak kullanılabilirken, gövde rengi ve ana ekran içeriği dokunmatik olarak değişebiliyor. Aracın tüm fonksiyonları akıllı telefonlar veya bir iletişim cihazından da yönlendirilebiliyor.

ÇOK OKUNANLAR