
Toyota'nın kampanyası yeni yılda da devam ediyor
10 Ocak 2020 / 00:03 Toyota yeni yılda da cazip fiyat avantajları ve uygun ödeme koşulları sunmaya devam ediyor

Kamu bankalarının yerli üretim araçları desteklemek amacıyla başlattıkları finans kampanyasının da 31 Mart tarihine kadar uzatılmasıyla Türkiye’de üretilen Corolla'nın Flame, Flame X-Pack, Passion ve Passion X-Pack versiyonları ile tüm C-HR modellerine 50 bin TL, 36 ay vade ve yüzde 0,69 faiz oranıyla sahip olunabilecek. Bunun yanında markanın pick-up modeli Hilux da Ocak ayı boyunca 75 bin TL’ye 12 ay vadede 0 faiz oranı ile satın alınabiliyor. 2019 model Hilux’lar 211.900 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Toyota’nın Corolla Flame, Corolla Flame X-Pack, Corolla Passion, Corolla Passion X-Pack ve tüm CHR modelleri için ayrıca 50.000 TL için 24 ay vadede yüzde 0,99 faizli kredi de sunulmakta. 2020 model Toyota Corolla’lar 133.100 TL’den, Corolla Hybrid modelleri ise 186.850 TL’den başlayan fiyat etiketleri taşıyor.
Toyota’nın Ocak kampanyasında; RAV4 Hybrid, C-HR, C-HR Hybrid, Yaris ve Yaris Hybrid modelleri de fiyat avantajlarıyla sunuluyor. Kampanya kapsamında ÖTV teşviki ile 2020 model C-HR Hybrid 192.950 TL’den başlayan fiyatlar ile sunulurken, 2019 model yılına ait Yaris 104.700 TL, Yaris Hybrid 162.050 TL, RAV4 Hybrid 336.500 TL ve yeni Camry Hybrid ise 479.200 TL’den başlayan anahtar teslim fiyat etiketleri taşıyor. 2020 model Toyota C-HR’ın benzinli seçenekleri de 171.250 TL’den başlayan fiyatlarla kampanyaya dahil oluyor.

Yüzde 1,19’dan başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın yeni yıl kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da bulunuyor. Toyota ayrıca yeni devreye aldığı program ile birlikte, 5 yıl veya 100 bin km'ye kadar uzatılmış garanti de sunuyor.
-
Yeni GLB'nin benzinli versiyonu da Türkiye'de
Elektrikli GLB'nin ardından hafif hibrit teknolojili GLB 220 4MATIC AMG’de Türkiye’de satışa sunuldu
-
Skoda Epiq’in seri üretimi başladı
Markanın yeni MEB+ platformu üzerine geliştirilen modelin 2027 yılının ikinci yarısında Türkiye pazarına sunulması planlanıyor
-
Yeni Audi Q7 ve SQ7 tanıtıldı
Audi, yeni Q7 ve SQ7 modellerini gelişmiş dijital teknolojiler ve güçlü motor seçenekleriyle tanıttı
-
"ÖTV muaf" avantajlı Boreal satışa sunuldu
Boreal, ÖTV muafiyeti avantajı, zengin donanımı ve 7 yıl garanti desteğiyle pazara giriş yaptı
-
BMW M’den elektrikli performans vizyonu
BMW M Concept Neue Klasse, markanın gelecekteki elektrikli performans modellerine ışık tutuyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS