KAMPANYALAR › Toyota’nın yaza özel fırsatları devam ediyor…

Toyota’nın yaza özel fırsatları devam ediyor…

03 Temmuz 2016 / 13:24 Toyota, Temmuz ayı kampanyası ile müşterilerine avantajlar sunmaya devam ediyor

Toyota’nın yaza özel fırsatları devam ediyor…

Toyota, temmuz ayı kampanyasıyla büyük avantajlar sunmaya devam ediyor. 6.000 TL’ye varan indirimler, altı ay taksit erteleme ile birlikte piyasa koşullarında mümkün olabilecek en uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini müşterileriyle buluşturan Toyota,  temmuz ayındaki kampanyasıyla olası müşterilerinin otomobil hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

Yapılan önemli değişiklikler sonrasında daha prestijli ve bir görünüme kavuşan makyajlı Corolla 57.500 TL’den başlayan fiyatlar ile tüm Toyota Plaza’larda yeni sahiplerini bekliyor. B segmentinde şu anda satışta yer alan tek hibrit otomobil olma özelliğini taşıyan Yaris Hybrid’de ise indirim 6.000 TL’yi buluyor. Yaris’in standart modellerindeki indirim ise 3.000 TL’ye ulaşıyor.

Toyota’nın pick-up segmenti temsilcisi Hilux da markanın Temmuz ayı kampanyasına 5.000 TL’ye varan indirimler ile katılıyor. SUV kalitesini yaşatmayı vaat eden Hilux’a, 76.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ve olabildiğince çok bütçeye hitap eden 48 aya varan vade seçenekleri Toyota’nın temmuz kampanyasını alımlı hale getiriyor. Temmuz ayında kampanyadan yararlanıp Toyota sahibi olan otomobil tutkunları, ödemelerine diledikleri takdirde 2017 yılının ocak ayında başlayabiliyor.  Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza’larda “takas” imkanı da bulunuyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR