KAMPANYALAR › Türkiye’ye özel aksesuarları ve fiyatıyla Yeni Panamera

Türkiye’ye özel aksesuarları ve fiyatıyla Yeni Panamera

18 Kasım 2013 / 13:47 Panamera , artık Türkiye’ye özel aksesuar paketi ve özel fiyatlarıyla Porsche showroomlarında.

Türkiye’ye özel aksesuarları ve fiyatıyla Yeni Panamera

Türkiye’ye özel aksesuar paketi ve özel fiyatlarla satışa sunulan Panamera, geliştirilmiş teknolojileri, yakıt tasarrufundaki iyileştirmeleri, kullanım ve sürüş konforuyla büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kullanıcıların taleplerine özel donanım

Porsche Panamera, kullanıcıların talepleri de göz önüne alınarak tamamen Türkiye’ye özel donanımlarla sunuluyor. Donanım paketinde, ısıtmalı koltuklar, sürücü hafıza paketi, 19-inch Panamera Turbo 2 jantlar, Bluetooth, elektrikli bagaj kapağı, elektrikli cam tavan, 4 bölge klima yer alıyor.

Yeni Panamera modelleri bi-xenon farlar, çok fonksiyonlu direksiyon gibi yeni standart özelliklerle daha da geliştirilmiş. Ayrıca güvenlik ve kullanım kolaylığı için genişletilmiş bir dizi destek sistemi sunuluyor. Örneğin, iyileştirilmiş adaptif hız kontrolü sistemi, artık tehlikeli durumlarda aktif bir şekilde devreye giriyor.

Panamera ailesi, Türkiye’de Panamera Dizel 3.0 lt 250 hp, Panamera 4S 3.0 lt 420 hp, Panamera 4S Executive 3.0 lt 420 hp, Panamera GTS 4.8 lt 440hp, Panamera Turbo 4.8 lt 520 hp, Panamera Turbo Executive 4.8 lt 520 hp modelleri ile İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Mersin’deki Porsche Merkezleri’nde Türkiye’ye özel fiyatlarıyla sahiplerini bekliyor. 

ÇOK OKUNANLAR