SEKTÖREL › Türkiye'ye özel VW Crafter

Türkiye'ye özel VW Crafter

19 Kasım 2011 / 01:51 Yeni Crafter’ın Türk tüketiciler için geliştirilen özelliklerini önce Almanya, sonra kullanıcılar onayladı

Türkiye'ye özel VW Crafter
Volkswagen Ticari Araç’ın geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu, büyük sınıf ticari aracı Crafter'da, Türk tüketicilerine yönelik yenilikler bulunuyor. Yeni Crafter’ın Türkiye’de satılan modellerinde gerçekleştirilen yenilikler, tamamen Türkiye’deki ticari araç kullanıcı ve yolcularının istek ve talepleri dikkate alınarak projelendirilmiş. Yeni Crafter’ın yenilenen donanım ve ekipmanları arasında lüks segment koltuk seti, yenilenen plywood taban döşemesi, yenilenen iç aydınlatma, otomatik kayar kapı, otomatik basamak, ilave ısıtıcı, perde, klima, kişisel aydınlatma ve iklimlendirme sağlayan türbin tavan bulunuyor. Yeni Crafter’da standart olarak sunulan aux-in ve opsiyonel olarak alınabilen buzdolabı ve USB girişli DVD oynatıcı da konfor açısından fark yaratan yenilikler arasında.

Gerçekleştirilen testler neticesinde oluşturulan prototip, Almanya/Hannover’de Volkswagen mühendislerince değerlendirildi. Volkswagen Ar-Ge departmanında bir ay boyunca incelenen ve Volkswagen kalite şartlarına uygunluğu değerlendirilen prototip, Volkswagen mühendislerinin yorumlarıyla birlikte tekrar Türkiye’ye gönderildi. Yapılan ufak çaptaki revizyonlar sonrasında son kontrol amacıyla tekrar Volkswagen üretim tesislerine gönderilen araç, Almanya’da yapılan son testlerden de başarıyla geçti ve nihai onayı alarak sertifikalandırıldı.

ÇOK OKUNANLAR