
Üçüncü nesil Superb üretimi 500 bine ulaştı
14 Nisan 2019 / 15:23 Skoda'nın amiral gemisi modeli Superb ülkemizde de başarılı bir satış performansı gösteriyor

Skoda'nın üçüncü jenerasyon Superb modeli yarım milyonluk üretime ulaştı. Superb, 2001’de ilk kez tanıtıldığından bu yana ise 1.25 milyonluk bir satış rakamı elde etmeyi başardı.
Superb ülkemizde de başarılı satış rakamlarına ulaşıyor. Geçtiğimiz yıl Skoda’nın Türkiye’de en çok satan modeli olan Superb, 2019'un ilk 3 ayında 829 adetlik teslimatla öne çıktı. Superb, Türkiye pazarında satışa sunulduğu 2003 yılından bu yana toplamda 42.629 Türk kullanıcının tercihi oldu.

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, Superb’in marka adına öneminin altını çizerek, “Skoda markasının geldiği kaliteyi kullanıcılarına yaşatan markamızın amiral gemisi Superb’in 500 bininci kez banttan inmesinin gururunu yaşıyoruz. Türkiye pazarına girdiği 2003 yılından bu yana, sürekli yükselen satış grafiğiyle premium segmentin en önemli modellerinden bir tanesi haline geldi. Superb, üçüncü jenerasyonu ile Skoda’nın tasarım, teknoloji ve konfor anlamında ulaştığı çıtanın ne kadar yüksek olduğunu kanıtladı. Filo sektöründe yönetici aracı olarak da tercih edilen Superb, sektöründe önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Yüce Auto olarak 2018 yılında ve 2019 yılında şu ana kadar toplam satışlarımızın yüzde 37’sinioluşturan Superb, artırmak istediğimiz pazar payımiz için 2019 yılında da en önemli modellerimizden bir tanesi olmaya devam edecektir“ dedi.
2015 yılında tanıtıldığında marka adına yeni bir referans noktası oluşturan Superb, aynı zamanda satışa sunulmasının ardından Türkiye’de Yılın Otomobili de seçilerek uzman otomotiv gazetecilerinin de büyük beğenisini kazandı.
-
Tamamen elektrikli yeni CLA Türkiye'de...
Görkemli bir lansmanla Türkiye pazarına giren elektrikli CLA, 4.690.000 TL'lik fiyat etiketi taşıyor
-
Mazda artık Doğan Trend Otomotiv'e emanet
Doğan Trend, Mazda ile hizmet anlaşması imzalayarak Türkiye’deki servis ağı yönetimini üstlendi
-
Toyota'nın geleceği Japonya'da sahne aldı
Toyota, Japonya Mobilite Fuarı’nda birçok konsept sergiledi. Corolla Concept de bunlar arasındaydı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS