MOTORSPORLARI › Vettel ve Webber'in kaskları açık artırmada satılacak!

Vettel ve Webber'in kaskları açık artırmada satılacak!

03 Aralık 2013 / 08:04 Sebastian Vettel ve Mark Webber'den anlamlı bağış...

Vettel ve Webber'in kaskları açık artırmada satılacak!

Vakıf, 9 Aralık'ta Bonhams tarafından yapılacak müzayedede kaskları en yüksek fiyata satacak.Vettel, açık artırma için, Formula 1 kariyerinde, ilk kez kendi seyircisi önünde podyumun tepesine çıktığı Haziran ayındaki Almanya GP'de kullandığı kaskı tercih etti.

Nurburgring'deki yarış için özel olarak tasarlanan kask da, Almanya'nın ulusal renkleri ve Vettel'in imzası bulunuyor. Vettel konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu benim, bu sezon en çok beğendiğim kask tasarımlarından biriydi. Fazla söze gerek yok, benim için, en özel yarışlardan birinde, kendi evimde ilk kez kazandığım yarışta kullanıldı" dedi.

2013 Almanya GP'nin kendisi için çok şey ifade ettiğini söyleyen Vettel, "Yaşam için Kanatlar vakfı da öyle, bu kastı onlara bağışlamak büyük zevk. Umarım bu kaskla önemli omurilik araştırmaları projeleri için bolca para kazanırlar" diye konşutu.
Webber ise, iki kask bağışladı. Bunlardan ilki üçüncü sırada tamamladığı İtalya GP, diğeri ise beşinci olduğu Belçika GP'de kullandığı kasklar oldu.
(kaynak : turkiyef1.com)

Foto Galeri Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR