MOTORSPORLARI › VOLKICAR Moldova'da...

VOLKICAR Moldova'da...

30 Eylül 2011 / 00:05 Volkan Işık tarafından geliştirilen VOLKICAR, Türkmenistan’dan sonra şimdi de Moldova’ya ihraç ediliyor

VOLKICAR Moldova'da...
Volkan Işık, 22 yıllık tecrübesi ile ürettiği VOLKICAR’ı uluslararası marka haline getirme yolunda hızlı ve emin adımlar atıyor. Volkan Işık, ağustos ayında Türkmenistan’a gönderilen 11 adedin ardından Moldova’ya da 10 adet VOLKICAR ihraç ettiklerini açıkladı.

Mayıs ayındaki tanıtımından itibaren VOLKICAR için yurtdışından talep gelmeye başladığını söyleyen Volkan Işık, üretimde önceliğin V1 Challenge’a verildiğini ardından da ilk ihracatın Türkmenistan’a yapıldığını belirtti. VOLKICAR’lara Dominik ve İran gibi çok farklı coğrafyalardan talepler geldiğinin altını çizen Işık, yılda 60 adet VOLKICAR üretmeyi hedeflediklerini ve bugün itibariyle 47 adetlik üretime ulaştıklarını dile getirdi. Volkan Işık, VOLKICAR ile motorsporlarında bir Türk markası yaratma hedefi ile çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Hala yerli otomobil üretimi tartışmaları devam ederken “Belki otomobil değil ama biz yerli yarış otomobilimizi üretmekle kalmadık ihraç etmeye bile başladık” diyen Işık, VOLKICAR’ı motorsporlarının gelişmiş olduğu ülkelerin yanı sıra bu sporun gelişmediği ülkelere de ihraç etme arzusu ve çabasında olduklarını söyledi.

ÇOK OKUNANLAR