MOTORSPORLARI › Volkicar'ın direksiyonuna geçmeniz mümkün

Volkicar'ın direksiyonuna geçmeniz mümkün

21 Ağustos 2011 / 23:17 Volkan Işık Akademi, V1 Challenge pilotlarının yaşadığı heyecanı tatmak isteyenlere Volkicar workshop'unu düzenliyor

Volkicar'ın direksiyonuna geçmeniz mümkün
Volkan Işık Akademi, eğitim organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Deneyimli ekibi ile çok sayıda eğitim organizasyonuna imza atan Volkan Işık Akademi şimdi de Volkan Işık tarafından tasarlanıp üretilen ve gerçek bir yarış otomobili olarak doğan Volkicar’larla yepyeni bir eğitime start veriyor. Volkicar Workshop adı verilen organizasyonda katılımcılar bu otomobili kullanmanın eğitimini alacaklar.

Volkan Işık’ın deneyimli eğitmen kadrosu tarafından hafta içi ve hafta sonu olmak üzere gerçekleştirilecek eğitimlerde her grup 8 kişiden oluşacak. Daha önce Volkan Işık Akademi’den İleri Sürüş Teknikleri veya Ralliye İlk Adım ya da Ralliye İkinci Adım eğitimleri alanlar Volkicar ile ilgili bilgilendirmeden sonra hemen pratik eğitime başlayacak. Bu eğitimlere daha önce katılmayanlar ise önce bu sürüş teknikleriyle ilgili teorik eğitim de alacak. Sabah 8:30’da başlayacak eğitimler 17:30’a kadar devam edecek. 24 Ağustos Çarşamba günü ilki düzenlenecek olan Volkicar Workshop sınırlı sayıda katılımcıya açık. Bu nedenle geçerli sürücü belgesi olan herkesin katılabildiği eğitimlere kayıt yaptırmak için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

ÇOK OKUNANLAR